ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Sada Pipedream PDX Elite Ass Gasm Explosion Kit

Sada Pipedream PDX Elite Ass Gasm Explosion Kit

Špičková sada Pipedream PDX Elite Ass Gasm Explosion Kit. Masturbátor z realistického materiálu TPE, tři erekční kroužky a anální kolíček z hebkého silikonu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nebaví už vás prožívat obyčejnou autoerotiku nudnou a zastaralou praktikou ruka - penis? Zažijte opravdovou extázi, která vás ohromí tak, že nebudete popadat dech. Tato sada Pipedream PDX Elite Ass Gasm Explosion Kit je určena především mužům, kteří chtějí vyzkoušet ultra fenomenální masturbaci s výbušným vyvrcholením. Láká vás tato představa? Směle do toho.
Začneme s masturbátorem v nádherném černém designu s protiskluzovým povrchem, který se perfektně drží v ruce a poskytne vám neodolatelnou vlnu vášně. Je vyroben z jemného realistického materiálu TPE, který se vyznačuje imitací lidské kůže na dotek, skvěle přijímá teplo a dokáže jej udržet pro dokonale autentický zásun a mimořádnou flexibilitou. A díky precizně vymodelovaného válečku bude každičký centimetr vaší chlouby jako v peřince. Za roztažitelným vstupem se nachází stimulační výstupky uprostřed tunelu, které vystřelí vaše intimní prožitky do orgasmického nebe. Uzavřená spodní strana po vložení penisu vytlačí vzduch ven a nabídne vám fantastický podtlak napodobující orální sání. Navíc můžete stisknout měkký masturbátor v ruce a vychutnat si rozkoš v podobě vyvinutého tlaku. Vyzkoušejte jej také ve sprše či ve vaně, protože je vodotěsný a ve spojení s teplou vodou vám může navodit zcela novou slast.
Dalším bodem vaší rozkoše se stane anální kolík s kroužkem. Je vyroben ze sametově hebkého silikonu lékařské kvality, má úzkou špičku pro snadnější penetraci a podráždí nervová zakončení vašeho análku. Je úžasně měkký a flexibilní. Kroužek můžete využít k upevnění za varlata, což má výrazné stimulační účinky.
Tři silikonové erekční kroužky různých průměrů doplní vaše vzrušující hrátky. S nimi budete mít pevnější erekci a plnými doušky si užijete své erotické chvilky. V balení bude tato sada připravena společně se vzorky lubrikačního gelu pro masturbátor i análního gelu pro kolík a čističem erotických pomůcek.
Kombinujte své možnosti potěšení dle vašich preferencí nebo použijte všechny komponenty za účelem maximálních divokých orgasmů.

Z gelů vždy vyberte jen lubrikanty na bázi vody, aby nedošlo k poškození povrchu těchto hraček. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití stačí rukáv masturbátoru obrátit naruby a omýt jej teplou vodou bez použití mýdla. Po úplném vysušení jej doporučujeme občas poprášit pudrem nebo kukuřičným škrobem. Také anální kolík omyjte teplou vodou. Můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat sadu Pipedream PDX Elite Ass Gasm Explosion Kit:

  • luxusní osmidílná sada erotických pomůcek pro dokonalý prožitek z autoerotiky
  • masturbátor z realistického materiálu TPE imituje lidskou kůži
  • anální kolík s kroužkem na varlata z hebkého silikonu prvotřídní kvality
  • erekční kroužky třech různých průměrů pro oddálení ejakulace a pevnější erekce
  • vzorky lubrikačních gelů na vodní bázi a čističe erotických hraček
  • vodotěsné provedení pro mokré radovánky
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: TPE materiál, silikon
Rozměry: masturbátor - celková délka 13,3 cm, použitelná délka 12,8 cm, průměr roztažitelný, anální kolík - délka 9,5 cm, průměr kolíku 3 cm, průměr kroužku 4,2 cm, erekční kroužky - vnitřní průměr kroužků 2,6 cm, 3 cm a 3,6 cm
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry