Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada pro posílení pánevního dna Y.Love ADEM 2v1

Sada pro posílení pánevního dna Y.Love ADEM 2v1

Silikonová sada vaginálních činek a vibračních kuliček Y.Love ADEM pro tréning svalů pánevního dna. Zábavné a zdravé cvičení zlepší váš sexuální život.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Podpořte své zdraví tím nejsmyslnějším a zábavným způsobem a dopřejte vašemu tělu výjimečnou péči. Zkvalitníte také své i partnerovy intimní prožitky, což povede také ke vzkvétání vašeho vztahu. Tato luxusní sada Y.Love ADEM vám pomůže posílit svaly pánevního dna a přinese vám jedinečné prožitky plné vášně.
Ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Nejčastěji se jedná o ženy po porodu, ovšem tato skutečnost není podmínkou. Posilovat je můžete preventivně i před porodem. Získáte tím pevnější postoj a kontrolu nad svými svaly, které pokud využijete při sexu, oba si vychutnáte své intimní chvíle mnohem intenzivněji. Jednou z možností jsou činky, které stojí za to vyzkoušet.
Tři elegantní oválná vajíčka vyrobené z ultra hebkého a sametově jemného silikonu jsou bezpečné pro lidskou pokožku a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Mají decentní drážky na povrchu a měkké ploché flexibilní manipulační poutko pro pohodlné vytažení. Ke všemu se diskrétně skryjí v kalhotkách, takže můžete bez prozrazení cvičit i mimo domov. Barevně odstupňované činky s váhou 44 g, 70 g a 108 g jsou určeny mírně pokročilým uživatelkám. První dvě činky uvnitř disponují druhou menší a těžší kuličkou, která při pohybu naráží do stěn, čímž vytváří přirozenou vibraci, která ještě více podvědomě aktivuje svaly pánevního dna a donutí je pracovat. Takovéto jemné chvění ve vaší vagíně je naprosto tiché a nenápadné, může být neuvěřitelně příjemné a vede k jedinečným pocitům. Poslední nejtěžší činka je pak zcela vyplněná vnitřním závažím.
Cílem cvičení je činku zavést do pochvy a udržet ji alespoň po dobu 15 minut. Jakmile toho budete schopna alespoň týden, přidejte na váze. Doporučovány jsou také Kegelovy cviky, které vaše výsledky ještě zlepší. Cvičit můžete kdykoliv a kdekoliv vás napadne. Doma v soukromí, při chůzi na procházce, při běhu či sportu a dokonce díky vodotěsnému provedení také v bazénu. To nepůjde hned, ovšem nezoufejte a vytrvejte. Výsledky se jistě brzy dostaví a vaše i partnerovy orgasmy toho budou důkazem.
V krásné krabičce také naleznete vibrační kuličky z hedvábného silikonu, které dodají vašemu tréninku relaxační a vzrušující nádech. Jejich ohebná kulatá hlavička se skvěle přizpůsobí vašemu nitru. Aktivní vibrace díky tichému a výkonnému motoru pracují se svaly a efektivně doplní účinnost činek. Navíc vnitřní dráždění nažhaví vaši touhu a vytvoří mimořádnou pikantní atmosféru. Na výběr máte 10 vibračních a pulzačních režimů, které můžete ovládat tlačítkem na kuličkách, či prostřednictvím dálkového ovladače z odolného ABS plastu s dosahem až 15 metrů. Pro zajímavější adrenalinovou variantu dejte ovladač do ruky partnerovi a vyrazte na večerní prohlídku města. Uvidíte jak ho to začne bavit. Kuličky jsou odolné proti stříkající vodě a energii jim doplníte pomocí přiloženého USB kabelu. Ovladač voděodolný není a pohání jej jedna CR 2032 baterie, která je součástí balení.
Přispějte správné funkci vašeho těla a vnímejte své i partnerovo vyvrcholení novým pohledem.

Jednoduché ovládání zvládne opravdu každý. Podržte tlačítko power po dobu 2 vteřin a vajíčko vás přivítá rozsvícením LED diody a zapne se do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete je opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem uveďte kuličky do pohotovostního režimu. Ovladač nijak nezapínáte, tudíž krátkými stisky ihned zapnete a měníte jeho vibrační rytmy. Podržením tlačítka na ovladači po dobu 2 vteřin pozastavíte vibrace. Vypnout kuličky pak musíte jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití je opláchněte pod vlažnou vodou a následně použijte čistič erotických pomůcek, který je zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat sadu Y.Love ADEM:

  • erotická a zároveň i zdravotní pomůcka především pro mírně pokročilé
  • vaginální činky a vibrační kuličky s dálkovým ovládáním v jediném balení
  • velice elegantní design a přizpůsobivý tvar
  • kvalitní sametově hebký a hedvábně jemný silikon
  • přirozené i aktivní vibrace pro perfektní trénink svalů pánevního dna
  • měkká flexibilní manipulační poutka pro vaše pohodlí
  • vodotěsné činky a voděodolné kuličky pro nerušené cvičení ve sprše či v bazénu
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka činek 13 cm, použitelná délka činek 5 cm, průměr činek 3,2 cm, váha činek 44 g, 70 g a 108 g, celková délka kuliček 18 cm, použitelná délka 9,7 cm, průměr 3,5 cm, váha 60 g
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032 baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Typ:
Provedení:
Pohon:
Li-ion baterie, (1 x CR 2032 ovladač) 
Napájení:
Materiál:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Použitelná délka:
0,00 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka činek 13 cm, použitelná délka činek 5 cm, průměr činek 3,2 cm, váha činek 44 g, 70 g a 108 g, celková délka kuliček 18 cm, použitelná délka 9,7 cm, průměr 3,5 cm, váha 60 g