Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada TABOOM My Favorite Fantasy Play Box

Sada TABOOM My Favorite Fantasy Play Box

Voděodolná sada TABOOM My Favorite Fantasy Play Box v růžové barvě obsahuje vibrační vajíčko, Venušiny kuličky a vibrátor. Vše ze silikonu.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Sada TABOOM My Favorite Fantasy Play Box poslouží ženám samotným ale bude i skvělou pomůckou pro oživení sexu. Obsahuje totiž kromě oblíbených Venušiných kuliček také vibrační vajíčko na dálkové ovládání a stimulátor klitorisu, takže partner svou milenku může laskat, dráždit a dopřát ji maximální potěšení právě díky těmto hračkám. Celá sada je v příjemné růžové barvě s bílými a stříbrnými prvky a vyrobena z prvotřídního silikonového materiálu, který je hypoalergenní a jednoduchý na údržbu.
Dvojité kuličky jsou vhodné jak pro začínající, tak i pokročilé a disponují manipulačním poutkem. Jejich používáním posilujete svaly pánevního dna, bojujete proti případné inkontinenci, která hrozí ve vyšším věku, ale postihuje i některé ženy po porodu. Zároveň z jejich používání bude mít radost také váš partner, protože vaše intimní oblast bude silnější, schopna se stahovat a tím mu přivodit příjemnější pocity při milování. Vibrační vajíčko s ovladačem a 7 stupni vibrací můžete ovládat sama nebo jej svěřte do rukou někomu jinému a nechte se překvapit, co se bude dít...Ovládání je snadné pomocí dvou tlačítek na ovladači. Pro spuštění a vypnutí slouží jedno tlačítko, pro změnu vibrací pak tlačítko druhé. Pohon zajistí 2 x AAA baterie. Stimulátor v podání minivibrátorku s ouškama a také 7 programy vibrací rád poškádlí váš klitoris a vás přivede do nebe plného orgasmů. Pohon mu zajistí 3 x LR44 baterie. Zapnete i vypnete jej delším přidržením jednoho tlačítka v jeho spodní části, změnit vibrace stačí krátkým stiskem. Celá sada je odolná proti stříkající vodě, takže si ji užijte třeba ve sprše.
V případě lubrikace vždy zvolte gely na vodní bázi a před a po každém použití pomůcky opláchněte teplou mýdlovou vodou nebo si pořiďte speciální přípravek na údržbu erotických hraček.
Krásné, zábavné a vzrušující chvíle zažijete jen se sadou TABOOM My Favorite Fantasy Play Box!

Proč si vybrat sadu TABOOM My Favorite Fantasy Play Box:

  • set erotických pomůcek pro single dámy i páry
  • duo kuličky vhodné pro začátečnice i pokročilé
  • malý vibrátor pro dráždění poštěváčku
  • dálkově ovládané vibrační vajíčko
  • vše vyrobeno z hebkého silikonu
  • snadná údržba a manipulace
  • vhodné jako dárek

Parametry:


Barva: růžová, bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: vibrační vajíčko: délka 4,5 cm, průměr 1,8 cm, ovladač: délka 7,5 cm, průměr 4,7 cm, Venušiny kuličky: délka i s poutkem 20 cm, samotné kuličky délka 10,8 cm, průměr 3,5 cm, hmotnost 86 g, vibrátor: délka 13,3 cm, průměr 2,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie (ovladač), 3 x LR44 baterie (vibrátor)
Voděodolnost: ano
Lubrikace: gely na vodní bázi
Parametry