Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Set SATISFYER PENGUIN + náhradní nabíječka

Set SATISFYER PENGUIN + náhradní nabíječka

SATISFYER PENGUIN je černo-bílý, bezdotykový stimulátor klitorisu s 11 úrovněmi intenzity. V sadě s náhradní nabíječkou.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

SATISFYER PENGUIN je nutností pro moderní ženu. Jde o další, zbrusu nový model z řady stimulátorů klitorisu nazvaných SATISFYER. Nyní Vám představujeme model, který si Vás získá svým roztomilým tvarem, jednoduchým použitím a hlavně svou technologií, kterou dokáže stimulovat Váš klitoris. Je jí dnes už známá technologie, která bezdotykově stimuluje pomocí tlakových vln! A vy si tak můžete směle užívat jeden orgasmus za druhým!!!

Se SATISFYEREM PENGUIN budete připravena na dobrodružství kdekoli. Díky pohodnému způsobu dobíjení, pomocí magnetické nabíječky, můžete mít svého nového maséra vždy připraveného v pohotovosti. Vodotěsnost (IPX7) tohoto jedinečného společníka Vašich milostných okamžiků Vám dává možnost prožít nezapomenutelný, erotický zážitek pod vodou.

Jednoduše umístěte kulatou hlavu na klitoris. Po nalezení ideální polohy s pomůckou již nemusíte pohybovat, nejlépe ji udržujte na stejném místě. SATISFYER PENGUIN má 11 úrovní intenzity, opravdu je z čeho vybírat. Po stisknutí většího tlačítka se intenzita zvýší o jeden stupeň. Přidržením menšího tlačítka se stimulátor vypne nebo zapne.

SATISFYER PENGUIN je vyroben z hypoalergenního silikonu, zcela bezpečného pro tělo. Po použití stimulátor omyjte teplou mýdlovou vodou a ošetřete dezinfekcí určenou pro erotické pomůcky. Skladujte odděleně od ostatních hraček.

Součástí setu je také náhradní nabíječka pro všechny případy. Ať už častěji cestujete, nebo ji rádi ztrácíte, dodáme vám druhou nabíječku v sadě. Nabíječka vám vždy ochotně připraví vaše pomůcky k akci, kdykoliv budete potřebovat. Tak, jak jste zvyklí, nabíječku jen vložíte do notebooku, stolního počítače nebo použijete koncovku z mobilního telefonu a už nabíjíte.

Proč si vybrat set SATISFYER PENGUIN:

  • revoluční stimulátor - bezdotyková stimulace klitorisu
  • stimulace pomocí tlakových vln
  • nabízí 11 úrovní intenzity
  • tichý chod
  • luxusní černo-bílý design dozdobený fialovým motýlkem kolem krku
  • ergonomický tvar, skvěle padne do ruky
  • vodotěsné provedení pro ještě více zábavy pod vodou
  • Lithium-iontová baterie s dlouhou životností
  • dva nabíjecí USB magnetické kabely
  • snadné ošetřování, pomocí vody a antibakteriálního mýdla

Parametry:


Barva: černá, bílá, fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 12,5 cm, vnitřní průměr hubičky 1,4 cm, délka nabíječky 104,5 cm
Vodotěsnost: ano (IPX7)
Pohon: dobíjecí akumulátor (Li-lon 450 mAh)
Doba nabíjení: 3 hod
Provozní doba: 120 min
Pozn.: nepoužívejte produkt ke stimulaci déle než 15 min.
Parametry