Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
SEXXES pro muže 2 tablety

SEXXES pro muže 2 tablety

Pastilky SEXXES pro muže pro zvýšení libida, lepší výdrž a intenzivnější prožitek pravé vášně. Dvě tabletky, které obsahují zdraví prospěšné přírodní složky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Stres a spěch dnešní moderní doby ovlivňuje negativně náš život. Chuť a požitek z dobrého sexu je pomalu na ústupu. Nenechte se semlít tímto trendem. Posuňte hranice svého sexuálního života a okořeňte si vaše intimní momenty. Pastilky SEXXES pro muže ve vás probudí nekonečnou vášeň. Zcela přírodní extrakty známé po staletí jsou díky svým blahodárným účinkům pro lidské tělo nejčistší variantou pro zvýšení libida, zdokonalení výdrže a ojedinělé intenzivní prožitky z vaší sexuality. Pečlivě vybrané rostliny, ovoce a houby s přídavkem zinku a niacinu, známý také jako vitamín B3 snižují únavu a vyčerpání a podporují správnou tvorbu spermií. Zesiluje sexuální apetit a uvolňuje vaši mysl pro naprosto smyslné a ničím nerušené chvíle rozkoše. Doporučená denní dávka je jedna tableta, kterou byste neměli překračovat. Nechejte volně rozpustit v ústech. Nástup účinku je přibližně za 90 minut.
Zapomeňte na všechny starosti a užijte si křišťálově čisté potěšení.

Proč si vybrat SEXXES pro muže 2 tablety:

  • pastilky pro zvýšení libida a podporu sexuální produktivity
  • čistě přírodní extrakty rostlin, ovoce a hub
  • stimulují a navodí příjemnou erotickou atmosféru
  • zvyšují výdrž a napomáhají tvorbě spermií
  • působí blahodárně na lidský organismus
  • snižují únavu a vyčerpání

Parametry:


Obsah: 2 tablety
Složení: Maca prášek, sladidla: sorbitol, cukr; ženšenový extrakt, extrakt z ovoce goji, prášek z Reishi, extrakt z anýzu, extrakt z jasmínu, nikotinamid, protispékavá látka, fosforečnan vápenatý, mátová esence, separátor, hořečnaté soli mastných kyselin, droždí obohacené selénem
Parametry
Zařazení do kategorií