Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Souprava Cottelli Collection Top and String XL

Souprava Cottelli Collection Top and String XL

Souprava Cottelli Collection Top and String je ušita z elegantní krajky a průhledného šifónu. Nezvyklé pojetí spodního prádla s odhaleným klínem i poprsím.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Extrémně svůdná souprava spodního prádla Top and String od světově známé značky Cottelli Collection. V tomto setu budete neodolatelná a sexy dračice! Skládá se z podprsenky a kalhotek v kombinaci nádherné krajky a průsvitné síťoviny.
Horní díl je styl živůtku, takže se jedná o tzv. podprsenku s rozšířenými ramínky a kratinkými volánkovými rukávy. Přední část je řešena velmi rafinovaně, kdy košíčky překrývají prsa, jsou však od pásu pod nimi odděleny. Lem kolem hrudníku je širší a krajkový. Mezi ňadry je štrásový kroužek, do kterého jsou uchyceny tenké délkově nastavitelné proužky vedoucí přes ňadra a zdůrazňující hluboký dekolt. Ramena jsou zdobena krátkými krajkovými rukávy. Kalhotky, dá se-li tak spodní díl soupravy nazvat, jsou celé krajkové s otevřeným rozkrokem. Kolem pasu vede široký pruh, ke kterému jsou přišity dva elastické proužky, které jsou v oblasti klínu přichyceny opět ozdobným kovovým kroužkem. Zadeček je zcela odkryt. Prádlo je baleno v pěkné krabičce, proto může být také vhodným dárkem.

Proč si vybrat soupravu Cottelli Collection Top and String:

  • kombinace černé luxusní krajky a průhledného tylu
  • neobvykle řešený horní díl podprsenky s poodhalenými ňadry
  • krajkové průsvitné košíčky
  • zdobení bižuterií a elastickými pruhy na obou dílech
  • otevřený rozkrok
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 90% polyamid, 10% elastan
Velikost: S, M, L, XL
Parametry
Velikost:
Barva:
Zařazení do kategorií
Erotické prádlo a oblečení