Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Souprava BE WICKED ORIAN Set black XL

Souprava BE WICKED ORIAN Set black XL

Elegantní nádherná souprava BE WICKED ORIAN Set v černé barvě. Luxusní propracovaná krajka, jemně průsvitný dekolt, příjemný materiál a pohodlné trenýrky.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, přiznejme si, že i když erotické prádlo splní svůj účel, mnohdy není dvakrát pohodlné. A co takhle spojit příjemné s užitečným? S touto soupravou BE WICKED ORIAN Set v černém provedení se budete nejen cítit jako na obláčku, budete také zatraceně sexy. Elegantní top se širokými ramínky z nádherné precizně propracované krajky smyslně poodhalí váš dekolt a bříško. Aby partner neměl nic zadarmo, košíčky bez kostic a bez výplně jsou ještě podšity jemným tylem, aby byla vaše ctnost zachována. Pod výstřihem je elastický pásek, aby prádlo pěkně drželo tam kde má a ozdobí vás průhledný pás, který decentně odhalí vaši sladkou kůži. Bříško už je zcela zahaleno saténově jemnou a příjemnou tkaninou, stejně jako kalhotky trenýrkového typu, které působí vznešeně, ale jsou maximálně pohodlné. Díky tomuto prádlu můžete nejen svádět, ale také se uložit do říše snů, protože je souprava výjimečně komfortní i na spaní. Po probuzení ovšem můžete opět nahodit svůdný pohled a nehledat zase jiný erotický model, který byste si převlékla.
Proměňte se v bohyni, která se ke všemu bude cítit skvěle i v erotickém spodním prádle. Tato souprava nesmí chybět ve vašem šatníku.

Proč si vybrat soupravu BE WICKED ORIAN Set black:

  • luxusní set erotického spodního prádla pro ženy
  • spojení jemného saténu a nádherné květinové krajky
  • výjimečně komfortní avšak svůdné prádlo
  • neprůhlednost prsou podpořena tylovou podšívkou
  • pohodlné kalhotky ve stylu trenýrek
  • velmi pružný a přizpůsobivý materiál
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: krajka 95% polyamid, 5% elastan, tkanina 95% viskóza, 5% elastan
Velikost: S, M, L, XL
Parametry