Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Sprchový gel pro muže Bohemia GIFTS Helík 250 ml

Sprchový gel pro muže Bohemia GIFTS Helík 250 ml

Báječný sprchový gel na tělo i na vlasy v originální a stylové lahvičce motorového oleje. Podmanivá moderní vůně omámí vaše smysly.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

I opravdoví gentlemani mají právo na svou soukromou chvilku. Udělejte si radost, rozhýčkejte se a vytvořte jen a jen pro sebe jedinečnou uvolněnou atmosféru. Tento sprchový gel pro muže Bohemia GIFTS Helík vám připraví spoustu relaxačních momentů. Je s láskou vyroben v České republice a jeho unikátní složení nabídne fantastickou péči o celé tělo i vlasy. Je dermatologicky testovaný, takže bude vhodný pro každodenní rituál. Tento hedvábný pečující gel šetrně a účinně myje, navíc perfektně osvěžuje, dokonale hydratuje pokožku a zabraňuje jejímu nadměrnému vysušování. Proto po něm zůstane kůže sametově jemná a vláčná. Lze jej použít také na vlasy, takže si můžete dopřát fenomenální domácí wellness kůru. Propůjčí vám svou moderní a podmanivou vůni, která omámí všechny smysly. Stylová lahvička ve výjimečném designu motorového oleje je blízká všem mužům a proto si jej také snadno oblíbíte.
Vyberte si pro svou hygienu originální přípravek, který vás bude lákat.

Proč si vybrat sprchový gel pro muže Bohemia GIFTS Helík:

  • unikátní pečující gel pro muže v originálním a stylové designové lahvičce
  • špičková kosmetika pro celé tělo i vlasy s okouzlující moderní pánskou vůní
  • báječně osvěžuje a zanechá kůži jemnou a vláčnou
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje pokožku
  • lze použít také na tvář či jako pěna do koupele

Parametry:


Obsah: 250 ml
Vůně: osvěžující
Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametry