ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Sprchový gel pro muže Bohemia GIFTS 4v1 250 ml

Sprchový gel pro muže Bohemia GIFTS 4v1 250 ml

Báječný sprchový gel, šampon, tělové mýdlo a pěna do koupele v jediné, originální a stylové lahvičce. Podmanivá moderní vůně omámí smysly.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

I opravdoví gentlemani mají právo na svou soukromou chvilku. Udělejte si radost, rozhýčkejte se a vytvořte jen a jen pro sebe jedinečnou uvolněnou atmosféru. Tento sprchový gel pro muže Bohemia GIFTS 4v1 vám připraví spoustu relaxačních momentů. Je s láskou vyroben v České republice a jeho unikátní složení nabídne fantastickou péči o celé tělo i vlasy. Je dermatologicky testovaný, takže bude vhodný pro každodenní rituál. Tento hedvábný gel šetrně a účinně myje, navíc perfektně osvěžuje, dokonale hydratuje pokožku a zabraňuje jejímu nadměrnému vysušování. Proto po něm zůstane kůže sametově jemná a vláčná. Lze jej použít také na vlasy, ruce i tvář. Dokonce jej lze přidat do vany a dopřát si fenomenální wellness s bublinkovou lázní. Propůjčí vám svou moderní a podmanivou vůni, která omámí všechny smysly. Stylová lahvička ve výjimečném designu motorového oleje je blízká všem mužům a proto si jej také oblíbí.
Vyberte si pro svou hygienu originální přípravek, který vás bude lákat.

Proč si vybrat sprchový gel pro muže Bohemia GIFTS 4v1:

  • unikátní gel pro muže v originálním a stylové designové lahvičce
  • špičková kosmetika pro celé tělo i vlasy s okouzlující moderní pánskou vůní
  • báječně osvěžuje a zanechá kůži jemnou a vláčnou
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje pokožku
  • lze použít také na tvář či jako pěna do koupele

Parametry:


Obsah: 250 ml
Vůně: osvěžující
Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametry