Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Gel stimulační Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel 50 ml

Gel stimulační Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel 50 ml

Fantastický stimulační gel Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel 50 ml. Příjemný chladivý a lehce brnivý efekt podpoří prokrvení a zintenzivní intimní prožitky.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Žijeme v uspěchané době plné stresu. Pro mnoho žen dnešní doby není tudíž jednoduché dosáhnout orgasmu. Možná máte více zaměstnanou hlavu, možná si ho chcete prostě přivolat, možná nejste jen pořádně nabuzená. Zatím! Stimulační gel Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel v obsahu 50 ml vás vystřelí do intenzivního orgasmického nebe. Intimní gel ovšem není jen pro ty, kteří mají potíže. Perfektně ozvláštní sexuální rozkoš a dá vám pocítit luxusní pocit v klíně. A to i mužům! Gel má příjemný chladivý, pro někoho až hřejivý efekt, který podpoří prokrvení penisu či sliznice a zvýší citlivost žaludu a klitorisu. Funguje téměř okamžitě a po dobu 15 - 20 minut vám poskytne vzrušující vibrace, které zkvalitní a urychlí vaše vyvrcholení. Gel na vodní bázi bez chuti a zápachu je příjemně kluzký, má hladkou texturu, nelepí a je dermatologicky a klinicky testovaný. Umožňuje použití s erotickými pomůckami všech dostupných materiálů včetně latexových prezervativů. Lahvička disponuje pohodlnou pumpičkou, která vám usnadní přesnou a čistou aplikaci.
Udělejte si radost a zažijte slastný orgasmus, který ucítíte až v konečcích prstů.

Proč si vybrat gel stimulační Happy Diva Spice Me Up Stimulate Gel 50 ml:

  • unikátní intimní gel pro kvalitnější orgasmus a intenzivní prožitky
  • navodí příjemný chladivý pocit s lehkým náznakem brnění
  • prokrvuje klitoris i penis
  • gel bez chuti a zápachu
  • vhodné pro muže i pro ženy
  • kompatibilní se všemi erotickými pomůckami
  • dermatologicky a klinicky testováno
  • lahvička s pumpičkou pro snadné dávkování

Parametry:


Barva: transparentní oranžová
Obsah: 50 ml
Složení: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Carbomer, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthyl PCA, Disodium EDTA, Menthol, Cl 19140, Cl 17200, Aminomethyl Propanol
Parametry