Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Stimulátor LELO ALIA černý

Stimulátor LELO ALIA černý

Elegantní a stylový stimulátor LELO ALIA v černé barvičce nabízí 6 režimů vibrací a pulzací. Z hedvábně hladkého silikonu pro extra příjemný prožitek.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Otevírání jakékoliv krabice od LELA je smyslným sexy rituálem: je to oslava rozkoše, maximální vyjádření požitku a vzrušení. Uvnitř této krabice najdete elegantní a stylový stimulátor pro ženy LELO ALIA v nadčasové černé barvičce. Tento úžasný produkt s ohromující siluetou a elegantním ovládáním je navržen tak, aby vás potěšil kdykoli a kdekoli chcete. Pro obdivovatele estetické krásy přináší ALIA elegantní, silné a nekomplikované potěšení, které vás dovede k vyvrcholení ve velkém stylu. ALIA je navržena tak, aby vám celý její povrch umožňoval prožívat směs různých pocitů, od mazlení se s hladkým povrchem po dráždění zaoblenou špičkou. Vibrace a ovládací prvky jsou nedílnou součástí designu, díky čemuž ALIA vypadá drobná, ale je rozhodně výkonná. Nabídne vám 6 různých vibračních a pulzačních režimů. Netradiční tvar dodává ALIE nevinnost a chrání ji před zvědavými pohledy. Ultra jemný a sametově hebký silikon lékařské kvality spolu s ozdobným ABS plastem pohladí vaše intimní partie s výjimečnou něžností. Dráždění si můžete vychutnat i ve sprše či v horké lázni, protože je 100% vodotěsný a energii mu doplníte přibližně za 2 hodiny přiloženým USB kabelem. Poté se z něj budete těšit téměř 4 hodiny. Součástí dárkového balení je také vzorek lubrikantu a látkový pytlík pro pohodlné uložení hračky.

Ovládání je snadné. Po vytažení z krabičky je nutné nejprve zrušit cestovní zámek a to přibližně 3 vteřinovým přidržením tlačítek "+" a "-". Plusové tlačítko následně slouží ke spuštění stimulátoru a přidávání intenzity vibrací, mínusové tlačítko naopak sílu vibrací snižuje a delším přidržením jej úplně vypne. Prostředním tlačítkem měníte stupeň pulzace. Pro aktivaci cestovního zámku postupujte stejně jako při jeho zrušení.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat stimulátor LELO ALIA:

  • elegantní a stylový vibrátor pro ženy
  • nenápadný design
  • 6 vibračních a pulzačních režimů
  • ultra jemný silikon v kombinaci s ABS plastem
  • vodotěsný
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 8,5 cm, šířka 5,5 cm, hloubka 3,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-lon baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
8,50 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 8,5 cm, šířka 5,5 cm, hloubka 3,4 cm