ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Stimulátor pro ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER magenta

Stimulátor pro ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER magenta

Vodotěsný stimulátor pro ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER magenta má 9 vibračních a pulzačních režimů pro úžasné dráždění těla.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Stejně jako se slunečnice natáčí směrem ke slunci, i vy se na chvíli zastavte a směřujte svou pozornost na tuto úžasnou erotickou hračku. Stimulátor pro ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER v sexy vyzývavé barvě magenta za to stojí. Designově opravdu pěkná záležitost vám nabídne také spoustu užitečných funkcí pro smyslné prožitky. Je vyroben z lékařského silikonu tak sametově hebkého, že nebudete chtít přestat. Tvarem pak připomíná slunečnici ve vázičce, má flexibilní hlavičku a uprostřed jemné stimulační prvky v podobě jazýčků a měkkých jehliček, které ve spojení s 9 vibračními a pulzačními režimy budou dokonale laskat váš klitoris, bradavky či jiné erotogenní zóny. O ty se postará silný a tichý motor. U spínacího tlačítka je krásné zdobení v podobě ornamentu. Aby nebyla tato hračka pouze praktická, ale také dekorativní, disponuje průhlednou spodní části, která v zapnutém režimu svítí barevně, pro každou vibraci jiná barvička. Krásně podsvítí například noční stolek. Ale aby šetřil vaši peněženku, pokud bliká bez povšimnutí déle jak 5 minut, sám se vypne. Kdyby se ale opravdu vybil, tak mu šťávu doplníte přiloženým magnetickým USB kabelem. Navíc je vodotěsný dle IPX7, takže si jeho služby můžete užít i v koupelně pod vodou.
Nic už vám nebrání užít si doteky plné něhy a mít slunce v duši.

Jednoduché ovládání jediným tlačítkem na těle stimulátoru zvládne každá. Podržte tlačítko po dobu 2 vteřin pro zapnutí a vypnutí. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. V zapnutém režimu se rozsvítí LED indikátor na spodní straně a bude měnit barvy v závislosti na zapnutém programu. Jakmile přejedete všech 9 režimů, bude stimulátor nadále svítit a měnit barvy bez vibrací.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat stimulátor pro ženy DREAM TOYS VIBES OF LOVE CHARMING SUNFLOWER magenta:

  • nádherné designové dráždidlo pro ženy v sexy barvě
  • měkká a flexibilní hlavička se stimulačními prvky uprostřed
  • vodotěsný dle IPX7
  • kvalitní a neskutečně hebký silikonový materiál
  • silný a tichý motor nabízí 9 různých vibračních a pulzačních režimů
  • dekorativní barevné podsvícení inteligentně přiřazené k jednotlivému stupni vibrací
  • chytrý režim vypnutí v případě nečinnosti
  • jednoduché ovládání jediným tlačítkem
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 15,3 cm, průměr hlavy 5,7 cm, průměr stimulujícího prvku 2,9 cm, průměr těla 4,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry