ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Stimulátor pro ženy VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL magenta

Stimulátor pro ženy VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL magenta

Vodotěsný stimulátor pro ženy ve tvaru šneka VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL v sexy barvě magenta má silný tichý motor s 9 vibračními a pulzačními režimy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Šnečku, šnečku, vystrč růžky ... Růžky vám sice nenabídne, zato vás skvěle uspokojí jinými funkcemi, které vás dostanou do varu. Stimulátor pro ženy VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL v sexy magenta barvě je dráždidlo ve tvaru šneka. Právě díky tomuto neobvyklému tvaru se skvěle drží v ruce. Kulaté tělo je vyrobeno ze sametově hebkého silikonu a má na bocích decentní spirálovité textury pro vzrušující doteky. Vyústění těla ve tvaru elipsy obsahuje uprostřed jemné jazýčky a měkké jehličky, které s vámi ve spojení s 9 vibračními a pulzačními režimy udělají divy. Budou vám dokonale vzrušovat stydké pysky, klitoris či bradavky a zaručeně vás dovedou k intenzivním orgasmům. Chod motoru je silný avšak tichý. Tohoto šneka neutopíte, protože je dle certifikátu IPX7 vodotěsný, což napovídá, že jej můžete vyzkoušet i ve vaně. Dobijte šnekovi energii snadno přiloženým magnetickým USB kabelem a budete se divit, jakou rychlostí vás ohromí.
Když už mít doma zvířátko, tak jedině šneka.

Jednoduché ovládání pomocí tlačítka na těle stimulátoru si zamilujete. Podržte tlačítko po dobu 2 vteřin pro zapnutí i vypnutí. Rozsvítí se LED indikátor a spustí se první režim. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. Nic víc, nic míň.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat stimulátor pro ženy VIBES OF LOVE PLEASURE SNAIL magenta:

  • luxusní stimulátor ve tvaru šneka s dráždivými jazýčky
  • spirálová textura na bocích pro nezapomenutelné okamžiky
  • vodotěsný dle IPX7
  • kvalitní hebký silikonový materiál
  • silný a diskrétní motor nabízí 9 různých vibračních a pulzačních režimů
  • skvělá ergonomie pro pohodlnou manipulaci
  • jednoduché ovládání jediným tlačítkem
  • je dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 10 cm, průměr kulatého těla 6 cm, délka elipsy 6,8 cm, šířka elipsy 3,6 cm, délka dráždidla 3,4 cm, šířka dráždidla 1,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry