Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Stroj Fetish Fantasy International Couples Sex Machine

Stroj Fetish Fantasy International Couples Sex Machine

Stroj Fetish Fantasy International Couples Sex Machine pro párové milování i single akce. Se širokým příslušenstvím a dálkovým ovládáním.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pro páry, které rády experimentují máme perfektní vychytávku v podobě stroje Fetish Fantasy International Couples Sex Machine. Tak žhavý sex jste nikdy předtím nezažili!
Stroj je multifunkční - mužům nabídne zásun v podobě masturbátoru a ženám zase perfektní uspokojení mušličky jedním ze dvou dild. Jelikož je stroj vybaven univerzálním adaptérem, který je kompatibilní se všemi zásuvkami, je možné si jej přibalit na cesty, ať už cestujete kdekoliv. Tuto hračku však můžou využít i jednotlivci. Na pánech záleží, zda si budou chtít vychutnat masturbaci pomocí lasturky nebo dají přednost masáži prostaty dildem. Štěrbinka je vyrobena z TPR materiálu, který věrně připomíná lidskou pokožku. Uvnitř stroje je umístěna pod dva kroužky s kuličkami, které se postarají o dokonalou stimulaci penisu a vynesou vás do orgasmického nebe.
U dild z jemného PVC materiálu máte na výběr ze dvou velikostí a průměrů. Dámy dildům neodolají a taktéž si mohou vybrat, kterou ze dvou nabízených rozměrů budou upřednostňovat.
Rychlost přirážení si zvolíte buďto přímo na stroji samotném nebo dálkovým ovladačem, čímž se vaše společné hrátky změní v očekávání, když svěříte ovladač partnerovi a necháte vše jen na něm. Dilda se rychle změní ve vibrátory pomocí USB kabelu s vibrační jednotkou, kterou stačí do dilda zasunout a používat jej tak samotné bez stroje. Pokud budete potřebovat i nějaký vnější stimul, díky držáku si ke stroji pohodlně připevníte mobil a můžete si pustit vaše oblíbené porno. Výkonný motor tohoto produktu se nikdy neunaví a hravě zvládá těšit oba partnery najednou. Silné přísavky vám stroj zafixují pevně k jakémukoliv rovnému povrchu.
Nyní vám uvedeme, co vše najdete v balení: Stroj Fetish Fantasy International Couples Sex Machine s praktickými úchyty po bocích, masturbátor Pussy, King Cock dildo (17,3 cm), King Cock dildo (21 cm), bezdrátové dálkové ovládání, držák na mobilní telefon nebo tablet, univerzální nabíjecí adaptér, USB kabel s vibrační jednotkou, cestovní taška, péřové šidítko, maska na oči, kroužek na penis, vzorek lubrikantu a čističe hraček.
Pokud se rozhodnete lubrikovat, sáhněte jen po gelech na vodní bázi. Celou naší nabídku najdete zde. Před a po každém použití pomůcky ošetřete přípravkem na údržbu erotických hraček.
Sex nikdy nebyl tak zábavný a žhavý jako se strojem Fetish Fantasy International Couples Sex Machine, tak na co ještě čekáte? Ještě ho nemáte doma?

Proč si vybrat stroj Fetish Fantasy International Couples Sex Machine:

  • stroj je perfektním oživením sexuálního života mužů i žen
  • velmi oblíbená pomůcka mezi gayi
  • je možné jej používat ve dvojici nebo samostatně
  • držák na mobil vám dovoluje sledování porna
  • dilda lze změnit ve vibrátory díky USB kabelu s vibrační patronkou
  • mnoho erotických pomůcek v jednom
  • hračky jsou vyrobeny z příjemných materiálů
  • nabíjení USB kabelem, který je součástí balení
  • skvělý dárek pro páry

Parametry:


Barva: bílá, fialová, tělová
Materiál: TPR materiál (masturbátor), ABS plast (držák mobilního zařízení a stroj), PVC materiál (dilda)
Rozměry: masturbátor: délka 17 cm, roztažitelný průměr, větší dildo: celková délka 21 cm, použitelná délka 18,5 cm, průměr 4,7 cm, menší dildo: celková délka 17,3 cm, použitelná délka 15 cm, průměr 3,8 cm, stroj: délka 33,2 cm, průměr 15 cm, výška 18,5 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ne (stroj), ano (pomůcky samostatně - dilda a masturbátor)
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení čističe: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Carboxymethyl Lauryl Glucoside, Sodium PCA, Propylparaben, Methylparaben, Diazolidinyl Utrea, Citric Acid
Složení gelu: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcallulose, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Carbamide, Methylparaben, Carbomer, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, PEG-45M, Tetrasodium EDTA, Sodium Polymethacrylate
Parametry
Použitelná délka:
0,00 cm