Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Stroj Doc Johnson Kink Fucking Machine Power Banger

Stroj Doc Johnson Kink Fucking Machine Power Banger

Fenomenální stroj Doc Johnson Kink Fucking Machine Power Banger z odolného ABS plastu se silným motorem a unikátní patentovanou technologií nástavce Vac-U-Lock.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete zažít precizní a nekončící přírazy, které váš orgasmus vyždímají do poslední kapky? Pořiďte si tento fantastický šukací stroj Kink Fucking Machine Power Banger značky Doc Johnson a prožijte tu nejintenzivnější divokou jízdu svého života. Ať už jste žena nebo muž, s tímto strojem budou vaše ruce volné pro stimulaci ostatních částí těla a přitom bude vaše lasturka či análek v sedmém nebi. Stroj poměrně skladných rozměrů s celkovou váhou pouhých 8 kg nepotřebuje žádnou instalaci ani technickou zručnost. Je vyroben z odolného ABS plastu a pevné kovové tyče. Konstrukce základny stojí na nožičkách ve tvaru X a zaručí dokonalou stabilitu. Můžete také přišroubovat přiložené přísavky, které ji ještě zefektivní na rovném a tvrdém hladkém povrchu. Extrémně silný motor pohání hřídel dopředu a dozadu o celých 6 cm! Jeho výkonnost dosahuje až 195 úderů za minutu, které si sami ovládáte pomocí dálkového ovladače na kabelové připojení, takže budete mít nad strojem kontrolu v jakékoliv poloze. Ty také podpoří možnost nastavení úhlu díky ramene, které můžete polohovat téměř o 90° od skoro svislé až pod vodorovnou úroveň. Manipulaci s ramenem usnadní nastavitelné madlo, které si můžete dát přesně tam, kde vám bude vyhovovat nebo jej zcela sundat. Na konci hřídele naleznete bezpečnostní zarážku, která zamezí nechtěnému ublížení a nástavec patentované technologie Vac-U-Lock, který je výrobcem určen výhradně dildům s tímto označením, avšak i ostatní dutá dilda, pokud jsou alespoň trochu flexibilní, budou kompatibilní a bez větší námahy je na nástavec narazíte. Vyzkoušejte třeba námi nabízené dildo Doc Johnson Vac-U-Lock 7" Thin Dong black. Rychlost přírazů upravujete na dálkovém ovladači pomocí potenciometru, který disponuje také jednoduchým vypnutím a zapnutím otočného kolečka. V balení naleznete také napájecí trafo s kabelem a univerzální adaptér s přepěťovou ochranou pro různé světové zásuvky.
Pokud chcete ochutnat pořádně tvrdý sex bez námahy a mít volné ruce pro další stimulaci, spolehněte se na tohoto parťáka, který vás nenechá ve štychu do doby, než vám dojde proud.

Návod k použití: Našroubujte přísavky na nožičky a zafixujte stroj na rovném hladkém povrchu. Povolte aretační šrouby ve tvaru hvězdy u kořene ramene a nastavte si požadovaný úhel. Šrouby pořádně utáhněte a nasaďte dildo na nástavec. Připojte kabel ovladače tenčím vstupem do pravé zdířky MOTOR a širší konektor do prostředního výstupu OUT. Poté propojte trafo s univerzálním adaptérem a koncovku zastrčte do vstupu IN. Ujistěte se, že je potenciometr ovladače v poloze OFF a dejte adaptér do zásuvky. Poté otočením kolečka spustíte přírazy od nejslabší rychlosti po nejsilnější. Pro údržbu otřete vlhčeným hadříkem.

Proč si vybrat stroj Doc Johnson Kink Fucking Machine Power Banger:

  • silný šukací stroj s kabelovým dálkovým ovladačem pro ni i pro něj
  • perfektní pro vaginální či anální stimulaci bez použití rukou
  • polohovatelné rameno umožňuje až 90° úhel sklonu
  • hřídel z pevného kovu přiráží v délce 6 cm rychlostí až 195 přírazy za minutu
  • kompatibilní s dutými dildy pomocí nástavce s patentovanou technologií Vac-U-Lock
  • bezpečnostní zarážka proti zraněním a nastavitelné madlo
  • výkonný motor v konstrukci z odolného ABS plastu
  • silné přísavky jej zafixují na rovném povrchu
  • dodáván s adaptérem pro všechny světové zásuvky napájen přímo ze sítě
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: ABS plast, kov
Rozměry: celková délka 46 cm, šířka 22 cm, výška 18 cm, délka nástavce 7,5 cm, průměr bezpečnostní zarážky 7 cm
Vibrace: ne
Pohon: síťový adaptér
Voděodolnost: ne
Parametry