Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada análních kolíků NS Novelties PLEASURES TRAINER KIT

Sada análních kolíků NS Novelties PLEASURES TRAINER KIT

Sada análních kolíků NS Novelties PLEASURES TRAINER KIT obsahuje tři anální kolíky z nezávadného silikonu ve třech odlišných barvách a velikostech.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete okořenit svůj sexuální život o anální hrátky? V tom případě je sada silikonových análních kolíků NS Novelties PLEASURES TRAINER KIT přímo pro vás! Pokud začínáte s objevováním tohoto světa, potěší vás, že v balení najdete tři velikosti od nejmenšího po největší. Nejen že můžete pronikat do intimních tajů análu postupně, ale časem pak můžete střídat rozměry dle vaši chuti, nálady a preferencí. Kolíky jsou pro vás zcela zdravotně nezávadné a navíc vodotěsné, takže vaše anální zážitky nemusí zůstat jen v ložnici. Každý z nich disponuje úzkou špičkou pro snadné zavedení a díky dlouhému krku s pevnou základnou je manipulace s nimi bezproblémová. Jejich povrch je na dotek krásně hladký a jemný. Takto příjemně je pak ucítíte v sobě.
Neochuzujte se o smyslné anální potěšení a začněte s ním hned!

Doporučujeme užívat kolíky v kombinaci s lubrikačními gely na vodní bázi, které si můžete prohlédnout zde. Po použití nezapomeňte kolík očistit speciálním čisticím prostředkem na erotické pomůcky, který si vyberte zase zde.

Proč si vybrat sadu análních kolíků NS Novelties PLEASURES TRAINER KIT:

  • vhodná pro nováčky
  • kolíky se stupňující velikostí délky i průměru
  • vyrobena ze zdravotně nezávadného silikonu
  • úzká špička pro snadnou penetraci
  • jemný a hladký povrch pro nejpříjemnější pocit
  • snadno omyvatelné a udržovatelné

Parametry:


Barva: růžová, fialová, modrá
Materiál: silikon
Rozměry: růžový - celková délka: 9 cm, použitelná délka: 6,7 cm, průměr: 2,4 cm, fialový - celková délka:11 cm, použitelná délka: 8,2 cm, průměr: 3 cm, modrý - celková délka: 13,6 cm, použitelná délka: 10 cm, průměr: 3, 9 cm
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Provedení:
Materiál:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Podrobnější rozměry:
růžový - celková délka: 9 cm, použitelná délka: 6,7 cm, průměr: 2,4 cm, fialový - celková délka:11 cm, použitelná délka: 8,2 cm, průměr: 3 cm, modrý - celková délka: 13,6 cm, použitelná délka: 10 cm, průměr: 3, 9 cm