Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Svíčka masážní BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE chocolate 70 ml

Svíčka masážní BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE chocolate 70 ml

Luxusní masážní svíčka BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE 70 ml s vůní čokolády s kapkou citrusů. Stylová masáž slíbatelnou svíčkou z přírodních složek.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Světlo svíčky vždy patřily k romantické náladě a obyčejné doteky jsou mnohdy tou nejlepší předehrou vašeho milování. A co takhle, když je vás partner naprosto uvolněný a oddaný jen vám. Dopřejte si nový zážitek z domácí masáže s masážní svíčkou BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE s vůní hořké čokolády s nádechem citrusů. Tato svíčka v krásné skleničce z mléčného skla s mašličkou s objemem 70 ml vám zaručí kouzelný večer. Je vyrobena pouze z přírodních složek jako je například kokosový olej, takže je slíbatelná, což nabízí široké rozměry vaší zábavy. Neobsahuje parabeny ani živočišné produkty, je tedy 100% veganská. Olej z masážních svíček nedosahuje tak vysokých teplot jako běžné svíčky, takže jde o bezpečné hrátky bez bolesti. Nic vám již nebrání partnera potěšit, uvolnit a nechat relaxovat. Zcela jistě vám to posléze vrátí.
A jak na to? Zapalte svíčku a nechte chvíli provonět místnost krásnou vůní, která omámí smysly. Poté ji sfoukněte, vyčkejte zhruba půl minutky a nakapejte teplý olej na tělo partnera. Nyní můžete začít se smyslnou masáží. Doporučíme si k masáži znovu svíčku zapálit. Jednak bude dále příjemně vonět a navíc vám roztopí další část, která se později může hodit.

Proč si vybrat svíčku masážní BIJOUX MELT MY HEART CANDLE MASSAGE chocolate 70 ml:

  • svíčka a masážní olej v jednom
  • krásná intenzivní a decentní vůně
  • slíbatelná - vyrobena pouze z přírodních složek
  • neobsahuje parabeny
  • 100% veganská
  • krásná skleněná sklenička s mašličkou

Parametry:


Barva: bílá
Vůně: čokoláda a citrusy
Rozměry: výška svíčky 6,8 cm, průměr svíčky 4,9 - 5,8 cm, balení 6,6 x 8,7 x 7 cm (š/v/h)
Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Glycine Soja Oil, Squalene, Glyceryl Stearate Se, Tocopherol, Beta-sitosterol, Aroma, Benzyl Alcohol, Limonene
Upozornění: Nenechávejte hořící svíčku bez dozoru, v blízkosti dětí nebo zvířat. Při manipulaci s otevřeným ohněm dbejte zvýšené opatrnosti a vyhýbejte se hořlavým předmětům.
Parametry
Zařazení do kategorií