Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Svíčka masážní Earthly Body High Tide Coconut & Lime

Svíčka masážní Earthly Body High Tide Coconut & Lime

Masážní svíčka Earthly Body High Tide Coconut & Lime z čistě přírodních éterických olejů. Emulze se skvěle vstřebává, perfektně hydratuje a fantasticky voní.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Mnoho možností využití a všechny mají skrytý erotický význam. Masážní svíčka Earthly Body High Tide Coconut & Lime bude vašim společníkem u spoustu pikantních aktivit. Romantická předehra za tajemného svitu svíčky skvěle navodí příjemnou atmosféru a provoní váš pokoj. 100% přírodní a veganské složení prvotřídní kvality ze šesti éterických olejů roztopí svíčku v příjemnou teplou masážní emulzi, která nezanechává mastný pocit, ale naopak perfektně hydratuje a vyživuje suchou pokožku. Vitamín E a olej z konopných semen pečuje o vaši kůži, navrátí jí pružnost a zanechá ji jemnou a vláčnou. Dlouhotrvající kluzný efekt je vhodný pro masáž celého těla. Okouzlující vůně exotického kokosového ořechu s citrónovou trávou a kapkou osvěžující limetky navodí opojnou atmosféru a uvolní nejen vaši mysl. Sójový olej hoří čistěji a pomaleji než klasický parafín, takže vám svíčka vydrží až 60 hodin v závislosti na spotřebovaném oleji. Také dosahuje menších teplot, takže nespálí pokožku, ale prohřeje ji. Masážní svíčka je ve stylové plechovce s malou lžičkou pro jednoduchou aplikaci.
Dopřejte si teplou lázeň, vychutnejte si výbornou večeři a poskytněte partnerovi skvostnou masáž s pikantní atmosférou.

Proč si vybrat svíčku masážní Earthly Body High Tide Coconut & Lime:

  • oblíbená forma zajímavé předehry a uvolňující masáže
  • kvalitní přírodní směs s exotickou vůní kokosového ořechu a svěží limetky
  • perfektně hydratuje pokožku a vytváří mimořádnou romantickou atmosféru
  • luxusní stylová plechovka se lžičkou pro snadnou aplikaci
  • nespálí kůži ani nepůsobí bolest

Parametry:


Obsah: 170 ml
Použití: Zapalte svíčku a nechejte ji pár minut hořet, aby se rozpustila část směsi. Zhasněte svíčku a vyčkejte přibližně 30 vteřin. Naneste na pokožku a rozmasírujte ji. Během masáže můžete opět svíčku zapálit pro další potřebnou část směsi. Na konci masáže můžete přebytečnou emulzi setřít papírovým ubrouskem.
Složení: Hydrogenated Vegetable Oil, Glycine Soja Oil, Fragrance, Cannabis Sativa Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopherol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera Oil
Parametry