Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Svíčka masážní Exotiq YLANG YLANG 200 g

Svíčka masážní Exotiq YLANG YLANG 200 g

Jemně vonící svíčka Exotiq YLANG YLANG 200 g vhodná pro provonění intimních chvil i erotickou masáž. Po roztavení vzniká masážní olej.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Luxusní masážní svíčka Exotiq YLANG YLANG 200 g je přesně to pravé pro romantický večer ve dvou.
Představte si to - venku prší, fouká vítr, kapky bubnují na parapet. Vy a váš milenec ležíte na dece před krbem, popíjíte víno a užíváte si společné chvíle. Tyto okamžiky si můžete zpříjemnit nádherně vonící svíčkou s aroma Ylang Ylang, která vám nejen provoní celý dům či byt, ale navíc z ní získáte jemný masážní olej po zhruba 20 minutách hoření. Olej se dobře z obalu vylévá díky nálevce.
Svíčka je v bílém keramickém obalu, takže bude zároveň i pěkným doplňkem nebo vhodným dárkem. Celková doba hoření je cca 34 - 36 hodin, což znamená mnoho hezkých chvil, hebkých masáží a erotických nocí...

Proč si vybrat svíčku masážní Exotiq YLANG YLANG 200 g:

  • krásná intenzivní vůně Ylang Ylang
  • skvělá forma masáže
  • 2v1 – svíčka a masážní olej
  • svíčka vydrží hořet až 36 hodin
  • keramický obal

Parametry:


Vůně: Ylang Ylang
Čistá váha: 200 g
Složení: Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii, Cera Alba, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropane, Linalool
Použití: Zapalte svíčku a nechte vosk roztopit cca 15 - 20 minut, dokud nebude mít požadované množství oleje. Poté svíčku uhaste, případně nechte trochu vychladnout a jemně masírujte. Vosk z masážních svíček nedosahuje tak vysokých teplot jako běžné svíčky, takže jde o bezpečné hrátky bez bolesti. Nenechávejte hořící svíčku bez dozoru nebo v blízkosti dětí nebo zvířat. Vyhýbejte se hořlavým předmětům.
Parametry
Zařazení do kategorií