ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Svíčka masážní JoyDivision Femme Fatale Chandelle de Massage 125 ml

Svíčka masážní JoyDivision Femme Fatale Chandelle de Massage 125 ml

Masážní svíčka Femme Fatale Chandelle de Massage s jemnou vanilkovou vůní a kvalitními kosmetickými přísadami zanechává pokožku hebkou a hydratovanou.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Máte za sebou perný den v práci? Přemluvte partnera, aby vám dopřál relax ve formě masáže. S masážní svíčkou Femme Fatale Chandelle de Massage od německé značky JoyDivision je úspěch zaručen. Nejprve si užijete intimní atmosféru při světle plamínku, který vaši mysl zklidní a připraví na uvolnění. Po zapálení se vosk rozpustí do příjemně teplého masážního oleje obohaceného o vysoce kvalitní kosmetické přísady, jako je kokosový olej, jojobový olej, aloe vera a vitamín B, které vyživují a pečují o pokožku a zanechávají ji neuvěřitelně hebkou a hydratovanou. Jemná vanilková vůně příjemně doplní intimní atmosféru a pohladí vaše smysly. Je balena v dóze s praktickým šroubovacím uzávěrem, který ji i knot chrání před zničením. Femme Fatale je určena na více použití, doba hoření je přibližně 20 minut. Po ztuhnutí vosku zašroubujte víčko a uschovejte pro další použití. Díky praktickému víčku není problém svíčku přihodit do vaší tašky a vzít si ji s sebou na romantický víkend nebo dovolenou. Je dermatologicky a klinicky testovaná.
Masážní svíčky jsou příjemným zpestřením erotické předehry a přinášejí vzrušující a smyslné zážitky. Nenechte se o ně ochudit.

Proč si vybrat svíčku masážní JoyDivision Femme Fatale Chandelle de Massage 125 ml:

  • skvělé zpestření erotické předehry
  • kvalitní kosmetické přísady
  • jemná vanilková vůně
  • doba hoření přibližně 20 minut
  • s praktickým šroubovacím uzávěrem
  • dermatologicky a klinicky testováno

Parametry:


Barva: bílá
Obsah: 125 ml
Složení: Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Glycine Soja Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Tocopherol, Coumarin
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Typ:
Vůně:
Vibrace:
Ne
Balení:
 
Podrobnější rozměry: