Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Tělový olej HOT BIO massage oil VEGAN Aloe Vera 100 ml

Tělový olej HOT BIO massage oil VEGAN Aloe Vera 100 ml

Tělový olej HOT BIO massage oil VEGAN s výtažky a vůní Aloe Vera, s obsahem 100 ml a eco-láhví.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pro erotickou nebo relaxační masáž vždy potřebujete kvalitní masážní přípravek. Když je ještě navíc BIO, tak není nad čím přemýšlet. Tělový olej HOT BIO massage oil VEGAN s vůní a výtažky z Aloe Vera se postará o hebkou a vláčnou pokožku.
Jeho vůně navodí smyslnou atmosféru a erotickou náladu. Složení oleje je minimálně z 80% organické a veganské díky použitým složkám získaným z certifikovaného ekologického zemědělství. Eco-láhev je vyrobená z obnovitelných zdrojů, takže ani po vypotřebování oleje nezatížíte životní prostředí. Obsah 100 ml bude ideální pro mnoho různých druhů masáží.
Užijte si výjimečné okamžiky plné něhy, příjemných dotyků a následně erotiky ve společnosti vaší drahé polovičky a HOT BIO massage oil VEGAN Aloe Vera.

Proč si vybrat tělový olej HOT BIO massage oil VEGAN Aloe Vera 100 ml:

  • Bio složení oleje
  • ideální pro muže i ženy
  • zvlhčuje pokožku, regeneruje tělo a mysl
  • krásná vůně Aloe Vera
  • láhev je vyrobená z obnovitelných zdrojů

Parametry:


Barva: čirá
Obsah: 100 ml
Složení: Glycin sója (sója) olej, Cocos nucifera (kokosový) olej, ricinový communis (ricinový) olej, Olea europaea (oliva) ovoce olej, Simmondsia chinensis (jojoba) olej, Limnanthes alba (meadowfoam) osiva olej, prunus amydalus (sladkých mandlí) dulcis olej, parfém (vůně), tokoferol, bisabolol, Helianthus annuus (slunečnice) olej, Rosmarinus officinale, (rozmarýn) extrakt z listů, aloe barbadensis list šťáva, lecitin, benzyl-salicylát, citral, linalool, geraniol, limonen
Parametry
Zařazení do kategorií