ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vaginální činky CalExotics She-Ology Interchangeable Kegel set

Vaginální činky CalExotics She-Ology Interchangeable Kegel set

Elegantní set šesti silikonových vaginálních činek CalExotics She-Ology se dvěma poutky. Bohatá kombinace váhy pro dokonalé posílení pánevního dna.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Slyšela jste také o tom, že existuje nějaké posilování pánevního dna? Jistě ano. Věděla jste, ale, že má takovéto cvičení velmi pozitivní efekt na vaše celkové zdraví? Sáhněte po těchto vaginálních činkách CalExotics She-Ology Interchangeable Kegel Set a nebudete litovat. Zkvalitníte své vlastní i partnerovi erotické prožitky a užijete si vzrušující intimní momenty. Navíc má posilování vynikající výsledky v mnoha směrech vašeho života. Jsou určeny pro začátečníky i pro pokročilé. V luxusním balení naleznete 6 kuliček vyrobené z kvalitního sametově hebkého silikonu, který je nezávadný pro tělo a pokožku. Barevné rozlišení usnadní výběr a jeho hladké tělo pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Dvě bílá silikonová manipulační poutka prvotřídní kvality jsou pružná, měkká a flexibilní. První poutko obsahuje prostor pro jednu kuličku, druhé poutko unese dvě kuličky. Na výběr máte od 20 gramů postupně po pěti gramech až do 45 gramů váhy. Díky preciznosti a důmyslnosti můžete do poutek dát libovolnou kombinaci a vytvořit tak dlouhodobý trénink. Dostat se můžete až na 85 gramů! Cílem je kuličky po zavedení udržet, aby nevypadly. Tím aktivujete svaly, které se časem posílí a po chvíli je budete moci nosit i při běžných aktivitách jako je chůze, běh, plavání, sport a jiných. Po celou dobu budete posilovat a ani o tom nebudete vědět. Oproti některým Venušiným kuličkám jsou tyto činky maximálně diskrétní a proto vhodné i mimo domov. Kuličky jsou naprosto vodotěsné, takže ani ve sprše a ve vaně či v bazénu nemusíte svůj trénink vynechat. Posílení svalů má vliv nejen na vaše zdraví, ale rozhodně si vy i váš partner sex vychutnáte daleko intenzivněji a vaše orgasmy toho budou důkazem. V krabičce také kuličky snadno uschováte.
Udělejte něco pro své zdraví a celkovou sexuální pohodu. Chcete lepší a silnější prožitky své i partnera? Posilujte ... ale stylově.

Dámy, které ví, jak důležité jsou pro zdraví svaly pánevního dna, jistě tuto problematiku znají. Pokud nevíte, ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Posilovat je můžete různými způsoby. Jednou z možností jsou kuličky nebo činky, které stojí za to vyzkoušet.
Používání činek je jednoduché. Před použitím je omyjte pod vlažnou vodou, pro důkladnější očistu použijte čistič erotických pomůcek. Naneste lubrikační gel na vodní bázi a zaveďte kuličky do pochvy. Pokud vám to nepůjde, zvedněte jednu nohu nebo si lehněte. Začněte jednou nejlehčí kuličkou. Cílem cvičení je udržet kuličky alespoň po dobu 15 minut každý den. Pokud to zvládnete týden, poté přidejte další váhu. To samozřejmě nepůjde hned, ale nevzdávejte to. Uvidíte, že se výsledek brzy dostaví a vaše zdraví i váš sexuální život vám mnohokrát poděkuje. Pro efektivnější cvičení vyzkoušejte ke kuličkám přidat Kegelovy cviky. Po použití proveďte opět údržbu stejnou jako na začátku.
Doporučujeme začít od jedné kuličky nejmenší váhy až po tu nejtěžší. Poté vyměňte za dvojité poutko a vložte opět nejmenší možnou váhu, kterou budete postupně přidávat.

Proč si vybrat vaginální činky CalExotics She-Ology Interchangeable Kegel set:

  • erotická a zároveň i zdravotní pomůcka pro začátečníky i pokročilé
  • velice elegantní barevných design kuliček
  • hedvábný sametově hebký silikon prvotřídní kvality
  • nezávadný materiál pro lidskou pokožku
  • 6 vyměnitelných kuličky s různou váhou
  • 2 poutka pro mimořádně dlouhodobý trénink
  • od 20 gramů až po možných 85 gramů
  • vodotěsné provedení pro nerušení cvičení ve sprše či v bazénu
  • luxusní krabička pro jednoduché uschování
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: různá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka jednotného poutka 10 cm, celková délka dvojitého poutka 15,3 cm, průměr kuliček 3,1 cm, váha kuliček 20 g, 25 g, 30 g, 35 g, 40 g a 45 g
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Rozměry:
Průměr:
3,10 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka jednotného poutka 10 cm, celková délka dvojitého poutka 15,3 cm, váha kuliček 20 g, 25 g, 30 g, 35 g, 40 g a 45 g