ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vaginální kuličky Pipedream FFG Ben-Wa Balls set

Vaginální kuličky Pipedream FFG Ben-Wa Balls set

Samostatné zlaté vaginální kuličky Pipedream FFG Ben-Wa Balls z kvalitního ručně leštěného kovu. Naprosto tichá stimulace a posilování svalů pánevního dna.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Erotická pomůcka, která vám přinese potěšení a zároveň zlepší vaše zdraví existuje již několik tisíc let. Že o ni nevíte? Objevte vaginální kuličky Pipedream FFG Ben-Wa Balls a nebudete litovat. Užijete si vzrušující intimní momenty a posílíte svaly svého pánevního dna, což má vynikající výsledky v mnoha směrech života. Jsou určeny především pro mírně pokročilé. Kuličky typu ben-wa jsou těžší kuličky bez vzájemného propojení, takže jsou vhodnější pro ženy, které již mají zkušenosti s klasickými kuličkami s manipulačním poutkem. Oproti jiným Venušiným kuličkám nejsou duté a tudíž nepřináší žádné vibrace. Ovšem díky samostatnosti dostávají nekontrolovatelnou možnost cestovat ve vaší pochvě, čímž rozšíří své působení. 2 malé ben wa kuličky neobvykle malého průměru vyrobeny z kvalitního odolného kovu v luxusním zlatém designu jsou ručně leštěné a zcela nezávadné pro tělo a pokožku. Lesklý chromový vzhled přivábí vaše oko a na první pohled si je zamilujete. Jedna kulička váží 28 gramů, takže při použití obou získáte 56 gramové závažíčko, které bude stimulovat vnitřní vaginální stěny a podpoří aktivitu poševních svalů. Protože neobsahují žádné vnitřní kuličky, jsou naprosto diskrétní, takže si cvičení dopřejete kdekoliv v každodenním životě. Po čase je můžete nosit při běžných aktivitách jako je chůze, běh, plavání, sport a jiných. Po celou dobu budete posilovat a ani o tom nebudete vědět. Kuličky jsou naprosto vodotěsné, takže ani ve sprše a ve vaně či v bazénu nemusíte svůj trénink vynechat. Posílení svalů má vliv nejen na vaše zdraví, ale rozhodně si vy i váš partner sex vychutnáte daleko intenzivněji a vaše orgasmy toho budou důkazem.
Udělejte něco pro své zdraví a celkovou sexuální pohodu. Chcete lepší a silnější prožitky své i partnera? Posilujte ... ale stylově.

Dámy, které ví, jak důležité jsou pro zdraví svaly pánevního dna, jistě tuto problematiku znají. Pokud nevíte, ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Posilovat je můžete různými způsoby. Jednou z možností jsou kuličky nebo činky, které stojí za to vyzkoušet.
Používání kuliček je snadné. Před použitím je omyjte pod vlažnou vodou, pro důkladnější očistu použijte čistič erotických pomůcek. Naneste lubrikační gel dle svých preferencí a zaveďte kuličky do pochvy. Cílem cvičení je udržet kuličky alespoň po dobu 15 minut každý den. To samozřejmě nepůjde hned, ale nevzdávejte to. Uvidíte, že se výsledek brzy dostaví a vaše zdraví i váš sexuální život vám mnohokrát poděkuje. Pro efektivnější cvičení vyzkoušejte Kegelovy cviky. Po použití proveďte opět údržbu stejnou jako na začátku.

Proč si vybrat vaginální kuličky Pipedream FFG Ben-Wa Balls:

  • erotická a zároveň i zdravotní pomůcka především pro pokročilé
  • velice elegantní lesklý zlatý design kuliček typu ben wa
  • kvalitní a odolný ručně leštěný kov
  • neporézní materiál nezávadný pro lidskou pokožku
  • 2 kuličky menšího průměru s celkovou váhou 56 gramů
  • žádné propojení poutkem nabízí širší nekontrolovatelné cestování uvnitř
  • vodotěsné provedení pro nerušení cvičení ve sprše či v bazénu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: zlatá
Materiál: kov
Rozměry: průměr kuliček 1,9 cm, váha kuliček 2 x 26 g
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní i silikonové bázi
Parametry