Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vakuová pumpa BATHMATE HYDROMAX 9 clear

Vakuová pumpa BATHMATE HYDROMAX 9 clear

Vodní vakuová pumpa BATHMATE HYDROMAX 9 clear pro trvalé zvětšení délky a objemu penisu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vodní vakuová pumpa Bathmate HYDROMAX 9 clear je vylepšená varianta řady HYDRO. Je vhodná pro muže, kteří mají velikost penisu mezi 18-23 cm a chtějí jeho zvětšení přirozenou cestou bez jakýchkoliv chirurgických zákroků. Vakuová pumpa Bathmate s označením HYDROMAX 9 je vyrobena z pevného, zdravotně nezávadného a odolného materiálu té nejvyšší kvality. Na přední straně válce je měřítko, takže můžete postupně sledovat své pokroky. Hydromax pumpy a jejich komponenty jsou běžně testovány na 100 000 cyklů použití, což odpovídá minimálně 3 rokům běžného používání. Více než 85% uživatelů (výzkum v roce 2018 na 155 uživatelích) potvrdilo, že pumpa opravdu funguje! Vyrábí se od roku 2006 a od té doby se stala jedničkou na trhu.
Tato vakuová pumpa se snadno používá a během posledních let se stala doslova bestsellerem mezi muži, kteří chtějí změnit rozměry svého mužství.
Všechny modelové řady značky BATHMATE najdete zde.

Proč si vybrat vakuovou pumpu BATHMATE HYDROMAX 9 clear:

  • pomůcka přináší trvalé zvětšení délky penisu o 30%
  • stálé zvětšení objemu penisu až o 40%
  • slibuje pevnější a déle trvající erekci
  • kvalitnější, intenzivnější orgasmus
  • zabraňuje předčasné ejakulaci
  • odstraňuje zakřivení penisu

Použití je jednoduché:

Promasírujte penis v teplé vodě, naplňte pumpu až po okraj vodou, vložte do ní penis a pumpováním vytvořte podtlak. Po té si už jen užívejte a relaxujte. Připumpováním si lehce vytvoříte větší podtlak. Vakuovou pumpu HYDROMAX 9 stačí používat 15 - 20 minut denně ve vaně či sprchovém koutu. Lze ji používat i bez vody, ale použití s vodou Vám přinese až o 250% lepší výsledky. Pro maximální výsledky se doporučuje pumpu používat 2-4 měsíce, nejlépe každý den, minimálně však 3 x týdně. Po každém použití pumpu rozložte, vypláchněte mýdlovou vodou a nechte usušit.

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: PC (polykarbonát), TPE bez ftalátů podle nařízení EU REACH
Rozměry: délka pumpy 34 cm, použitelná (funkční) část 26 cm, vnitřní průměr 5,6 cm
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Upozornění: Pokud trpíte nějakými fyzickými problémy týkající se penisu nebo jste po operaci penisu, použití raději vodní pumpy raději konzultujte se svým lékařem.
Parametry