Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vakuová pumpa JoyFlesh Power Up transparentní

Vakuová pumpa JoyFlesh Power Up transparentní

Ruční vakuová pumpa JoyFlesh Power Up z odolného ABS plastu a manžety z realistického hebkého TPR materiálu. Rychlá erekce a zvětšení penisu díky podtlaku.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, snili jste vždy o poněkud větším, silnějším a pevnějším penisu? Bez operací, podpůrných chemických látek a léků? Žádný problém! Vyzkoušejte tuto vynikající vakuovou pumpu JoyFlesh Power Up. Ruční pumpa pro muže, která velice rychle podporuje a zesiluje erekci, trénuje výdrž, zlepšuje sexuální zdraví a může způsobit menší, avšak trvalé zvětšení penisu. Je vyrobena z odolného ABS plastu a má průhledný válec s pravítkem, na kterém můžete sledovat své pokroky. Na bocích naleznete vroubky, díky kterým pumpa neklouže v ruce. Pojme až 20 cm, takže je vhodná pro většinu mužů. Užijte si její silné vlastnosti. Maximální dosažitelná kapacita je až 100 kPa, díky čemu bude dostatečně silná i pro náročné muže. O to se postará hadička a píst, kterým vypumpujete vzduch z cylindru. Pro vaši maximální bezpečnost disponuje výpustným ventilem, kterým ihned vpustíte vzduch zpět a uvolníte tlak. Pumpa je dodávána s příjemnou manžetou z realistického materiálu TPR, který je hedvábně jemný na dotek, neuvěřitelně pružný a skvěle přijímá teplo, které dokáže udržet.
Dopřejte si skvělou a pevnou erekci a trénujte svou sexuální výdrž s touto výkonnou a bezvadnou pumpou.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití ji opláchněte pod vlažnou vodou a nechejte řádně vyschnout. můžete také použít čistič erotických pomůcek.
Upozornění: Nepoužívejte pumpu delší dobu, než 15 minut. Není určeno pro pumpování každý den. Pokud cítíte bolest, okamžitě povolte tlak. Přílišné, časté a dlouhé pumpování může poškodit topořivá tělíska.

Proč si vybrat vakuovou pumpu JoyFlesh Power Up:

  • silná ruční pumpa pro muže z odolného ABS plastu
  • rychle podpoří erekci a zkvalitní ji
  • průhledný cylindr s pravítkem nabízí sledování pokroků
  • ukazatel tlaku na špičce pumpy
  • těsnící manžeta z roztažitelného realistického materiálu TPR
  • flexibilní gumová hadička s pístem
  • bezpečnostní výpustný ventil pro okamžité uvolnění tlaku
  • jednoduchá obsluha
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, transparentní
Materiál: ABS plast, TPR materiál, guma
Rozměry: výška pumpy 27,5 cm, použitelná délka 20 cm, průměr těla 6,3 cm, vnitřní průměr manžety roztažitelný od 2 cm, délka hadičky 40 cm, šířka pístu 6 cm
Vibrace: ne
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Provedení:
Pohon:
 
Rozměry:
Délka - rozpětí:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
0,00 cm
Průměr - rozpětí:
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry: