Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Venušiny kuličky JoyFlesh JoyFlesh Ovens Cherry růžové

Venušiny kuličky JoyFlesh JoyFlesh Ovens Cherry růžové

Fantastické Venušiny kuličky JoyFlesh Ovens Cherry ve tvaru třešniček z měkkého a ultra hebkého silikonu. Ideální pro trénink pánevního dna a zkvalitnění sexu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Užijte si erotickou pomůcku, která vám poskytne smyslné prožitky s vedlejším efektem pro vaše zdraví. Navíc ve velmi hravém stylu. Sáhněte po těchto Venušiných kuličkách JoyFlesh Ovens Cherry, díky kterým si vychutnáte vzrušující intimní momenty a posílíte svaly svého pánevního dna, což má vynikající výsledky v mnoha směrech života. Jsou díky své velikosti vhodné pro začátečníky i pokročilé. Jejich neuvěřitelnou výhodou je, že jsou celé vyrobeny z ultra hebkého silikonu, který je nezávadný pro tělo. Uvnitř se nachází menší kovové kuličky, které pohybem naráží do stěn a vytváří přirozené vibrace. Právě díky silikonovému obalu jsou oproti jejich plastovým kolegům naprosto tiché a nenápadné. Manipulační poutko je pružné, měkké a flexibilní. Celý komplet váží 70 gramů. Vibrace způsobené kuličkami aktivují svaly pánevního dna a donutí je pracovat. Tyto pocity si dopřejete i v každodenním životě. Po čase je totiž můžete nosit při běžných aktivitách jako je chůze, běh, plavání, sport a jiných. Po celou dobu budete posilovat a ani o tom nebudete vědět. Kuličky jsou naprosto vodotěsné, takže ani ve sprše a ve vaně či v bazénu nemusíte svůj trénink vynechat. Posílení svalů má vliv nejen na vaše zdraví, ale rozhodně si vy i váš partner sex vychutnáte daleko intenzivněji a vaše orgasmy toho budou důkazem.
Udělejte něco pro své zdraví a celkovou sexuální pohodu. Získejte silnější prožitky pro vás i pro partnera. Posilujte vášnivě, stylově a hlavně diskrétně.

Dámy, které ví, jak důležité jsou pro zdraví svaly pánevního dna, jistě tuto problematiku znají. Pokud nevíte, ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Posilovat je můžete různými způsoby. Jednou z možností jsou kuličky nebo činky, které stojí za to vyzkoušet.
Používání kuliček je snadné. Před použitím je omyjte pod vlažnou vodou, pro důkladnější očistu použijte čistič erotických pomůcek. Naneste lubrikační gel na vodní bázi a zaveďte kuličky do pochvy. Pokud vám to nepůjde, zvedněte jednu nohu nebo si lehněte. Cílem cvičení je udržet kuličky alespoň po dobu 15 minut každý den. To samozřejmě nepůjde hned, ale nevzdávejte to. Uvidíte, že se výsledek brzy dostaví a vaše zdraví i váš sexuální život vám mnohokrát poděkuje. Pro efektivnější cvičení vyzkoušejte Kegelovy cviky. Po použití proveďte opět údržbu stejnou jako na začátku.

Proč si vybrat Venušiny kuličky JoyFlesh Ovens Cherry:

  • erotická a zároveň i zdravotní pomůcka pro začátečníky i pokročilé
  • hravý design kuliček v unikátním designu třešní
  • celé jsou vyrobeny z kvalitního sametově hebkého a měkkého silikonu
  • naprosto tiché a nenápadné
  • nezávadný materiál pro lidskou pokožku
  • váha kuliček je 70 gramů
  • vodotěsné provedení pro nerušení cvičení ve sprše či v bazénu
  • posilování pánevního dna zlepší vaše zdraví a zpříjemní intimní prožitky obou partnerů
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, zelená
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 17,7 cm, průměr kuliček 3,5 cm, váha 70 g
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Zařazení do kategorií
Venušiny kuličky