ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Venušiny kuličky Nalone Yany beads

Venušiny kuličky Nalone Yany beads

Elegantní Venušiny kuličky Nalone Yany beads se silikonovým poutkem v jednotném a duálním provedení. Bohatá kombinace váhy pro dokonalé posílení pánevního dna.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Erotická pomůcka, kterou byste si užila kdykoliv a kdekoliv a ještě by měla pozitivní vedlejší efekt pro vaše zdraví? Sáhněte po těchto Venušiných kuličkách Nalone Yany beads a nebudete litovat. Užijete si vzrušující intimní momenty a posílíte svaly svého pánevního dna, což má vynikající výsledky v mnoha směrech života. Jsou určeny pro začátečníky i pro pokročilé. V luxusním balení naleznete 4 ben wa kuličky vyrobeny z kvalitního odolného kovu, který je nezávadný pro tělo a pokožku. Lesklý chromový design přivábí vaše oko a na první pohled si je zamilujete. Bílá manipulační poutka jsou z ultra hebkého a sametově hebkého silikonu prvotřídní kvality. Jsou pružná, měkká a flexibilní. 2 kuličky jsou zlaté, dvě modro stříbrné a toto barevné rozlišení je v závislosti na váze kuliček. Zlatá kulička má 30 gramů a stříbrná 40 gramů. Díky preciznosti a důmyslnosti můžete do poutek dát libovolnou kombinaci a vytvořit tak dlouhodobý trénink. Uvnitř kuliček se nachází ještě těžší kuličky, které při pohybu nebo chůzi naráží do stěn a vytváří tak přirozené vibrace, které aktivují svaly pánevního dna a donutí je pracovat. Navíc si dopřejete tyto úžasné vibrace i v každodenním životě. Po čase je totiž můžete nosit při běžných aktivitách jako je chůze, běh, plavání, sport a jiných. Po celou dobu budete posilovat a ani o tom nebudete vědět. Kuličky jsou naprosto vodotěsné, takže ani ve sprše a ve vaně či v bazénu nemusíte svůj trénink vynechat. Posílení svalů má vliv nejen na vaše zdraví, ale rozhodně si vy i váš partner sex vychutnáte daleko intenzivněji a vaše orgasmy toho budou důkazem. V krabičce také objevíte saténový pytlíček pro bezpečné uschování.
Udělejte něco pro své zdraví a celkovou sexuální pohodu. Chcete lepší a silnější prožitky své i partnera? Posilujte ... ale stylově.

Dámy, které ví, jak důležité jsou pro zdraví svaly pánevního dna, jistě tuto problematiku znají. Pokud nevíte, ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Posilovat je můžete různými způsoby. Jednou z možností jsou kuličky nebo činky, které stojí za to vyzkoušet.
Používání kuliček je snadné. Před použitím je omyjte pod vlažnou vodou, pro důkladnější očistu použijte čistič erotických pomůcek. Naneste lubrikační gel na vodní bázi a zaveďte kuličky do pochvy. Pokud vám to nepůjde, zvedněte jednu nohu nebo si lehněte. Začněte jednou nejlehčí kuličkou. Cílem cvičení je udržet kuličky alespoň po dobu 15 minut každý den. Pokud to zvládnete týden, poté přidejte další váhu. To samozřejmě nepůjde hned, ale nevzdávejte to. Uvidíte, že se výsledek brzy dostaví a vaše zdraví i váš sexuální život vám mnohokrát poděkuje. Pro efektivnější cvičení vyzkoušejte Kegelovy cviky. Po použití proveďte opět údržbu stejnou jako na začátku.
Doporučený plán:
1. týden: 1 x zlatá kulička (30 g)
2. týden: 1 x stříbrná kulička (40 g)
3. a 4. týden: 2 x zlatá kulička (60 g)
5. a 6. týden: 1 x zlatá a 1 x stříbrná kulička (70 g)
7. a 8. týden: 2 x stříbrná kulička (80 g)

Proč si vybrat Venušiny kuličky Nalone Yany beads:

  • erotická a zároveň i zdravotní pomůcka pro začátečníky i pokročilé
  • velice elegantní lesklý design kuliček typu ben wa
  • kvalitní sametově hebký silikon a odolný kov
  • nezávadný materiál pro lidskou pokožku
  • 4 vyměnitelné kuličky s různou váhou
  • vodotěsné provedení pro nerušené cvičení ve sprše či v bazénu
  • luxusní dárková krabička se saténovým pytlíčkem
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: stříbrná, zlatá, bílá
Materiál: kov, silikon
Rozměry: celková délka jednotného poutka 11 cm, celková délka dvojitého poutka 16 cm, průměr kuliček 3 cm, váha zlaté kuličky 30 g, váha stříbrné kuličky 40 g
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Rozměry:
Průměr:
3,00 cm
Hmotnost:
0,00 g
Podrobnější rozměry:
celková délka jednotného poutka 11 cm, celková délka dvojitého poutka 16 cm, váha zlaté kuličky 30 g, váha stříbrné kuličky 40 g