Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko APHOJOY SIRI s ovladačem purple

Vibrační vajíčko APHOJOY SIRI s ovladačem purple

Vodotěsné silikonové vibrační vajíčko APHOJOY SIRI s ovladačem a masažérem v jednom ve fialové barvě.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Užijte si sexuální hostinu. Jedinečné vajíčko APHOJOY SIRI, které nabízíme, je vytvořeno tak, aby rozmazlovalo všechny vaše smysly. 7 intenzivních programů vibrací se postará o vaši štěrbinku jedinečným způsobem, při kterém se nikdy nebudete nudit. Pokaždé si vychutnáte novou, nádhernou chuť potěšení. Bezdrátové dálkové ovládání v sadě také dodá hrátkám pikantnosti. Vložte ovladač do rukou svému partnerovi a užijte si nečekané potěšení.
Produkty mohou fungovat společně nebo odděleně. Na dálkovém ovladači najdete tři tlačítka. Prostřední slouží pro zapnutí/vypnutí ovladače, mínusové tlačítko je pro ovládání vajíčka a plusovým tlačítkem ovládáte vibrace ovladače. Na vajíčku je pouze jedno tlačítko. Pro zapnutí přidržíte 3 vteřiny, pro vypnutí je nutné počkat 5 vteřin. Krátkým stiskem si vybíráte z nabízených vibrací. Obě pomůcky mají až sedm různých variant vibrací. Vajíčko disponuje poutkem pro snadné vytažení. Ve střední části je vejce ozdobeno malým srdíčkem. Ovladač jako perfektní masažér s výstupky poslouží kromě dálkového ovládání vajíčka k laskání vnějších oblastí ženských intimních sfér včetně mimořádně citlivého klitorisu.
Povrchový materiál je úžasně hebký silikon, k jehož lubrikaci jsou vhodné výhradně gely na vodní bázi, např.Lubrikační gel PJUR AQUA 100 ml. Součástí balení je dobíjecí USB kabel pro nabití Li-ion 150mAhl baterie vajíčka a ovladač pohání 2 AAA baterie. Při dobíjení kontrolka bliká, po plném nabití svítí souvisle. Obojí je vodotěsné, proto si můžete tyto hračky pro dospělé vzít třeba do sprchy nebo vany.

Proč si vybrat vibrační vajíčko APHOJOY SIRI s ovladačem purple:

  • erotické pobavení pro jednotlivce nebo pár
  • ovladač slouží také jako masažér
  • luxusní provedení
  • možnost ovládání partnerem pomocí dálkového ovladače
  • materiál velice příjemný na dotek
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, stříbrná
Materiál: silikon, plast (neobsahuje ftaláty)
Rozměry: vajíčko: celková délka 15,7 cm (včetně poutka); délka samotného vajíčka 8,5 cm; průměr 2,8 cm; dálkové ovládání: délka 9 cm, průměr 5,2 cm, dosah dálkového ovládání je cca 8 m (i přes zeď)
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: Li-ion 150mAhl baterie - vajíčko, 2 AAA baterie ovladač
Parametry
Použitelná délka:
8,50 cm
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka