Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko Dream toys PLEASURE LOVE EGG magenta

Vibrační vajíčko Dream toys PLEASURE LOVE EGG magenta

Vibrační vajíčko Dream toys PLEASURE LOVE EGG magenta z hebkého silikonu. Perfektní trénink svalů pánevního dna. Má 9 vibračních a pulzačních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Tato erotická pomůcka se postará o vaše blaho a jako vedlejší efekt posiluje svaly pánevního dna. Vibrační vajíčko Dream toys PLEASURE LOVE EGG v sexy růžové barvě vás jistě potěší. Je vyrobeno z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který je zcela nezávadný pro lidskou pokožku. Na vrchní části naleznete ozdobnou plošku z lesklého odolného ABS plastu. Je poměrně větší velikosti, než na jakou můžete být zvyklí u ostatních vajíček, proto je vhodnější spíše pro pokročilé uživatelky nebo ženy po porodu. Má decentně zahnuté tělo s rozšířením pro perfektní vyplnění celého vašeho vnitřního prostoru. Nejen, že pohladí vaše partie, ale můžete jej využít k luxusní stimulaci klitorisu či bradavek, nebo vnitřnímu dráždění za doprovodu 9 vibračních a pulzačních režimů a ještě uděláte něco pro své zdraví. Ochablé svalstvo pánevního dna totiž může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Vajíčko se silnými a výkonnými vibracemi podvědomě aktivuje svaly pánevního dna, které zároveň posiluje. Pokud k tomu přidáte Kegelovy cviky, zintenzivníte vlastní prožitky i pocity partnera. Má tenké flexibilní manipulační poutko, které se postará o bezpečné vyjmutí vajíčka. Své cvičení či dráždění si můžete vychutnat i ve sprše nebo ve vaně, protože je plně vodotěsné dle IPX7 a energii mu pohodlně doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Prožívejte své intimní doteky stylově. Bavte se a zároveň myslete na své zdraví. Získáte nejen silnější orgasmy své, ale i partnerovy.

Jednoduché ovládání vás nadchne. Podržte tlačítko power po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody a spustí svou první vibraci. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte jednotlivé režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační vajíčko Dream toys PLEASURE LOVE EGG magenta:

  • vajíčko větší velikosti vhodné pro zkušenější uživatelky nebo ženy po porodu
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben stříbrným odolným ABS plastem
  • perfektně vyplní vnitřní prostor
  • neuvěřitelně výkonný motor nabízí 9 silných vibračních a pulzačních režimů
  • podvědomě aktivuje a posiluje svaly pánevního dna
  • zlepšuje prožitky z orgasmu obou partnerů
  • cvičení zkvalitňuje celkové zdraví
  • vodotěsný dle IPX7 pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,5 cm, délka vajíčka 11 cm, průměr 4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Ovládání:
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
11,00 cm