ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrační vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY červené

Vibrační vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY červené

Fantastické vibrační vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY v elegantním designu z hebkého silikonu se stimulační texturou a 10 vibračními rytmy na dálkové ovládání.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete prožít výjimečné chvilky a nerada se omezujete pouze na jedno místo? Vyzkoušejte všechny příležitosti ke smyslným momentům a pořiďte si toto fenomenální vibrační vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY, které má pro vás vskutku celou paletu možností. Má roztomilý a elegantní design v červené barvě se zlatými prvky. Toto vajíčko je vyrobeno z měkkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který neobsahuje ftaláty a je tudíž zdravotně nezávadný pro lidskou pokožku. Má příjemný oválný tvar s úzkou špičkou, který usnadňuje vkládání a dlouhé flexibilní poutko zakončené zesílenou částí ve které se nachází ovládací tlačítko. Vajíčko má výraznější stimulační drážkovanou texturu na svém povrchu, aby podráždila vaše partie každičkým pohybem. Stejně tak po zavedení vajíčka můžete přiložit konec poutka s kosočtvercovou texturou na klitoris, do kterého se decentní vibrace přenesou. Fantazii se prostě meze nekladou.
Jak již bylo řečeno, vajíčko disponuje silným a tichým motorem, který vám nabídne výjimečných 10 vibračních a pulzačních režimů. Ty ohromí vaše prožitky a dovedou vás na cestě plné vášně k nezapomenutelným intimním okamžikům. Objevte jej v soukromí, nebo využijte narůstající adrenalin na vzrušující venkovní procházce. Dejte do ruky partnerovi ovladač z odolného ABS plastu s dosahem až 10 metrů, kterým bude nečekaně spouštět erupce rozkoše ve vašem klíně. O vašem malém tajemství budete vědět jen vy dva.
Jistě vás také potěší, že je vajíčko plně vodotěsné dle IPX7 a proto je možné jej pozvat na vodní radovánky do sprchy či do vany. Když mu dojde chuť vás uspokojovat, pomocí přiloženého USB kabelu mu pohodlně domluvíte. Ovladač voděodolný není avšak taktéž je dobíjecí pomocí USB kabelu, takže již nemusíte shánět žádné baterie.
Večer se již blíží, světla ustupují, přítmí o sobě dává vědět a vám se tiše vkrádá myšlenka na ojedinělou cestu nočním parkem? Vychutnejte si ji naplno.

Jednoduché ovládání zvládne kdokoliv. Podržením tlačítka na konci poutka po dobu 3 vteřin se rozsvítí LED dioda a zapnete vajíčko do pohotovostního režimu. Krátkými stisky zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Podržením tlačítka po dobu 3 vteřin jej vypnete.
Pro použití s dálkovým ovladačem uveďte vajíčko do pohotovostního režimu a zapněte dálkový ovladač podržením vrchního tlačítka power po dobu 3 vteřin. Přivítá vás rozsvícení LED diod a vše je připraveno k provozu. Krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte vibrační a pulzační rytmy. Pro pozastavení vibrací podržte spodní tlačítko po dobu 3 vteřin. Ovladač vypněte opět podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin, vajíčko musíte vypnout jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrační vajíčko Dream Toys ROMANCE DAISY:

  • elegantní erotická pomůcka pro nezaměnitelné chvíle rozkoše
  • vyrobeno ze sametového silikonu prvotřídní kvality bezpečného pro tělo
  • výraznější stimulační struktura na povrchu i na konci poutka
  • dlouhé flexibilní a měkké manipulační poutko pro snadné vytažení
  • neuvěřitelně výkonný motor s tichým chodem nabídne 10 vibračních a pulzačních rytmů
  • dálkový ovladač z odolného ABS plastu s dosahem až 10 metrů
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka vajíčka 23 cm, použitelná délka 7,5 cm, průměr 3,8 cm, délka ovladače 8,3 cm, šířka ovladače 3,8 cm, hloubka ovladače 2,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
23,00 cm
Použitelná délka:
7,50 cm
Průměr:
3,80 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka vajíčka 23 cm, použitelná délka 7,5 cm, průměr 3,8 cm, délka ovladače 8,3 cm, šířka ovladače 3,8 cm, hloubka ovladače 2,2 cm 
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka