Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko dvojité PicoBong MAHANA 2 růžové

Vibrační vajíčko dvojité PicoBong MAHANA 2 růžové

Dvojité vibrační vajíčko PicoBong MAHANA 2 z hebkého silikonu a odolného ABS plastu. Má 12 vibračních režimů v obou koncích pro dokonalý intimní prožitek.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vyzkoušejte něco unikátního a udělejte radost sobě i vašemu bouřlivému vyvrcholení. Netradiční pojetí této erotické pomůcky vám nabídne vzrušující uspokojení. Dvojité vibrační vajíčko PicoBong MAHANA 2 od sesterské značky LELO rozkošné růžové barvy je složeno z ohnutého ramene z odolného ABS plastu, které je mírně flexibilní a z oválného tvaru ramen, která jsou vyrobena z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality. Oba konce mají velice úzkou špičku, která usnadňuje vložení a každé rameno disponuje tichým motorem, který má 12 vibračních a pulzačních režimů. Můžete s ním tedy nechat rozvinout vaši fantazii a dráždit vaše bradavky, vychutnat si fantastickou stimulaci bodu G a klitorisu současně nebo ještě více experimentovat a oddat se smyslné dvojité penetraci vagíny a análku najednou. Vajíčko je odolné proti stříkající vodě pro hrátky ve sprše a každý motor je poháněn jednou AAA baterií, kterou rychle a pohodlně vyměníte, což vám zajistí nekonečnou rozkoš plnou vášně.
Uvolněte svou mysl a prožijte nezapomenutelné okamžiky vedoucí k divokým orgasmům.

Ovládání vajíčka vypadá složitě, ale rychle si jej podmaníte. Odšroubujte jednotlivé rameno a vložte baterie tak, aby plusový pól směřoval ven. Po zašroubování zpět si v reliéfu značky PicoBong všimnete dvou tlačítek. V písmenu P naleznete tlačítko - a v písmenu B najdete tlačítko +. Podržením tlačítka + po dobu 1 vteřiny spustíte režim jedné vibrace. Podržením tlačítka + přidáváte na intenzitě vibrace, podržením tlačítka - ji zase ubíráte. Pro změnu rytmu podržte tlačítko + tak, aby dosáhl nejvyššího stupně intenzity. Následně podržte tlačítko + po dobu 3 vteřin a vajíčko změní rytmus pulzace. Nyní stačí jen krátkými stisky měnit jednotlivé režimy. Vajíčko vypnete opačným postupem, tzn. podržet tlačítko - po dobu 3 vteřin, čímž se dostane do režimu jedné vibrace a dalším držením tlačítka -, který snižuje intenzitu vibrace až do vypnutí.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrační vajíčko PicoBong MAHANA 2:

  • moderní erotická pomůcka v hravém elegantním designu
  • vyrobeno z ultra hebkého a sametového silikonu prvotřídní kvality
  • lehce flexibilní spojení vajíčka díky odolnému ABS plastu
  • dva tiché motory s 12 vibračními a pulzačními režimy
  • dráždí bod G a klitoris současně
  • perfektní pro stimulaci bradavek či dvojitou penetraci
  • voděodolné provedení nabídne mokré radovánky ve sprše
  • pohon na dvě rychle vyměnitelné AAA baterie
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 11,7 cm, použitelná délka 10,5 cm, délka samostatného vajíčka 7 cm, průměr vajíčka 2,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Ovládání:
Pohon:
 
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Rozměry:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
10,50 cm
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry:
 
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka LELO