Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko JoyFlesh Safiman Remote Control modré

Vibrační vajíčko JoyFlesh Safiman Remote Control modré

Elegantní vibrační vajíčko JoyFlesh TOD029 z hebkého silikonu modré bravy se zlatým zdobením. 12 decentních vibračních režimů na dálkové ovládání.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete vibrační vajíčka a hledáte nějakého nádherného elegána, který by dokonale uspokojil vaše touhy? Pokud ovšem sháníte nějakého extrémně silného fešáka, poohlédněte se po jiném v naší nabídce. Toto vibrační vajíčko JoyFlesh Safiman je ideální pro citlivé ženy vyžadující decentní vibrace, které jim nevyrazí dech. Nádherný atraktivní design blankytně modré barvy a zlatých prvků vás ovšem nadchnou již na první pohled. Vajíčko je vyrobeno z ultra hebkého silikonu prvotřídní kvality, které pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Vajíčko má příjemný tvar a dobře se vkládá do vagíny. Je hladké, lehké, perfektně padne a vyplní váš vnitřní prostor. Tenké manipulační poutko vás nebude obtěžovat a zajistí bezpečné vytažení vajíčka. Jak jsme již předeslali, vibrace nejsou z nejsilnějších, což může být pro některé velkou výhodou. Co vás ovšem překvapí je extrémně tichý motor, který vám nabídne 12 vibračních a pulzačních režimů. Ty můžete ovládat buď tlačítkem na těle vajíčka, nebo pomocí dálkového ovladače stejného designu. S ním získáte možnost pohodlné změny rytmu přímo při dráždění, nebo pikantní adrenalinovou zábavu, pokud svěříte ovladač do ruky partnera. Vajíčko je voděodolné pro hrátky ve sprše a energii mu doplníte pomocí přiloženého USB kabelu. Ovladač voděodolný není a výrobcem je určen jako jednorázový. Avšak šikovnější kutilové baterii snadno vymění.
Vyzkoušejte jemné vibrace uvnitř, které vám dopřejí luxusní chvilky vášně a rozkoše.

Jednoduché ovládání vás nevyruší. Podržte tlačítko power po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody a spustí svůj pohotovostní režim. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem zapnete vajíčko do pohotovostního stavu. Ovladač není nutno zapínat. Krátkým stiskem tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte jednotlivé rytmy vibrací. Krátkým stiskem tlačítka power vibrace pozastavíte. Vajíčko pak musíte vypnout jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.
Ovladač pohání jedna 23A 12V baterie, která se dá vyměnit, i když výrobce uvádí jednorázové použití. Stačí plastovou část z ovladače odkrýt, odšroubovat dva šroubky a opatrně nadzvednout základní desku. Po výměně baterie ji zase vraťte zpět a zašroubujte. Nutno podotknout, že jakékoliv mechanické poškození základní desky nebude uznáno v případě reklamace, proto buďte velmi opatrní.

Proč si vybrat vibrační vajíčko JoyFlesh Safiman:

  • elegantní vibrační vajíčko na dálkové ovládání
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • ergonomicky tvarované tělo a tenké manipulační poutko
  • neuvěřitelně tichý motor nabídne opravdu nenápadný chod
  • 12 různých vibračních a pulzačních režimů
  • slabší vibrace pro citlivější ženy
  • voděodolné provedení pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 16 cm, použitelná délka vajíčka 9,5 cm, průměr 3,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x 23A 12V baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
9,50 cm