Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko JoyFlesh Sexy Player Remote Control černé

Vibrační vajíčko JoyFlesh Sexy Player Remote Control černé

Vibrační vajíčko JoyFlesh Sexy Player v černé barvě na dálkové ovládání. Extrémně tichý a výkonný motor s 10 vibračními režimy a ultra hebký silikon.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, vyzkoušejte novou dimenzi erotického svádění a objevte vzrušující intimní hrátky s tímto fenomenálním vibračním vajíčkem JoyFlesh Sexy Player v tajemném černém designu s luxusním prvkem růžového zlata. Nejen, že vypadá vskutku elegantně, ale jeho funkce si zamilujete hned po prvním použití. Vajíčko oválného tvaru vyrobené z ultra hebkého a sametově jemného silikonu pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Má oválný tvar, který s lehkostí vklouzne do vaší lasturky a extra krátké ergonomicky zakřivené manipulační poutko zakončené dráždivými hroty, do kterého se přenáší vibrace z vajíčka, aby přesunulo váš klitoris do sedmého nebe. Silný a tichý motor vám nabídne svých 10 fantastických vibračních a pulzačních režimů, které ovládáte buď přímo na těle vajíčka, nebo pomocí dálkového ovladače s dosahem až 15 metrů. Atraktivní adrenalinové sexy hrátky vás čekají, pokud svěříte ovladač do ruky partnera a vyrazíte například na večerní procházku. Nečekaná vlna rozkoše vás překvapí a navodí atmosféru pro další smyslné okamžiky. Vajíčko je odolné proti stříkající vodě pro radovánky ve sprše a dobíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Ovladač voděodolný není a pohání ho jedna baterie typu CR 2032, která je součástí balení.
Prožijte nekonečné potěšení vedoucí k výbušným orgasmům ve vašem klíně.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte tlačítko power na vajíčku po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Přivítá vás rozsvícením LED diody a uvede se do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem zapněte vajíčko do pohotovostního stavu. Pro spuštění vibrací podržte na ovladači vrchní tlačítko power po dobu 2 vteřin. Opakovaným přidržením tohoto tlačítka pozastavíte vibrace. Pro změnu vibračního režimu krátce stiskněte spodní tlačítko se symbolem vlnky. Vypnout vajíčko musíte jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití ho opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační vajíčko JoyFlesh Sexy Player:

  • výjimečné a elegantní vajíčko na dálkové ovládání
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • krátké ergonomicky tvarované manipulační poutko se stimulačními hroty
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • ovladač s dosahem až 15 metrů pro pikantní adrenalinovou zábavu
  • voděodolné pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 9,5 cm, použitelná délka 7,8 cm, průměr 3,3 cm, délka ovladače 6,2 cm, šířka ovladače 3,5 cm, hloubka ovladače 1,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032 baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
7,80 cm
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka