Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vaginální trenažér Lovelife by OhMiBod Krush App Connected Bluetooth tyrkysový

Vaginální trenažér Lovelife by OhMiBod Krush App Connected Bluetooth tyrkysový

Katalog: ER56198
Vaginální trenažér v designu vajíčka z hedvábného silikonu s tlakovým senzorem trénujícím svaly pánevního dna. Propojení s aplikací pro zábavné cvičení.
Doprava zdarma
2 989 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Dámy, jistě víte jak jsou svaly pánevního dna důležité. Procvičte je stylově a s přidanou hodnotou. Pořiďte si tento fantastický vaginální trenažér Lovelife by OhMiBod Krush a spojte příjemné s užitečným. Pokud tuto problematiku neznáte, ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Potíže nastávají především po porodu, ale také s přibývajícím věkem. Posilovat je můžete preventivně i při potížích různými způsoby. Například s touto elegantní pomůckou. Jako bonus zkvalitníte své i partnerovy orgasmy a díky intimnímu charakteru můžete cvičit zábavně a hravě, aniž byste vyvinula větší námahu.
Pomůcka ve tvaru vajíčka skvostné tyrkysově modré barvy je vyrobena z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností a rychle si na tento luxus zvyknete. Navíc je zdravotně nezávadný a tudíž i vhodný pro citlivou pokožku. Typický tvar přesýpacích hodin se perfektně přizpůsobí ve vašem nitru a bude maximálně pohodlný při nošení. Měkké a flexibilní manipulační poutko se snadno schová v kalhotkách, abyste nepojali podezření. Pro ještě příjemnější nošení naleznete v balení také silikonový nástavec, který přilne na vagínu a zafixuje poutko směrem ke klitorisu, do kterého přenese decentní vibrace. Nic tedy nebrání, abyste trénovala opravdu všude a při jakékoliv aktivitě.
Tomu napovídá skutečně tichý a přesto velice výkonný motor a moderní technologie, které vás ohromí. Je vybaven výjimečným tlakovým senzorem, který pro podporu tréninku spouští vibraci po stisknutí větší kuličky. Zatněte svaly a užijte si rozkoš ve vašem klíně. Povolte a dejte si pauzu. Pro vyšší efekt vyzkoušejte v tomto módu Kegelovy cviky. Dále vám poskytne jednu konstantní intenzivní vibraci, která podvědomě pracuje se svaly a přinese vám smyslné momenty vášně. To ovšem stále není vše. Aktivita venku si mnohdy vyžaduje dálkové ovládání. To zajistí připojení k mobilní aplikaci přes Bluetooth, která je zdarma a dopřeje vám další rytmy, vytváření vlastních křivek, ovládání dotykem displeje či hudbou. Využijte tuto možnost a zajděte na romantickou večeři nebo procházku. Zaručeně bude zajímavější než kdy dřív. Také se lze napojit na telefon partnera a nechat se ovládat odkudkoliv na světě.
Vajíčko je vodotěsné dle IP67, takže si jeho služby můžete vychutnat ve sprše či ve vaně. Pokud mu dojde šťáva, dobijete ho pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Udělejte něco pro své zdraví, okořeňte návštěvu venku mimo domov a zkvalitněte vaše intimní prožitky.

Jednoduché ovládání vás bude bavit a zvládne to každý. Krátkým stiskem tlačítka na vajíčku jej zapnete. Přivítá vás rozblikáním LED diody a uvedete do režimu tlakového senzoru. Dalším krátkým stiskem tlačítka jej přepnete do konstantní vibrace. Vypnete jej dlouhým podržením tlačítka po dobu 3 vteřin.
Pro použití s mobilním telefonem si stáhněte aplikaci OhMeBod Remote. Zapněte vajíčko krátkým stiskem a otevřete aplikaci. Po spárování se oddejte její rozmanitosti.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vaginální trenažér Lovelife by OhMiBod Krush:

  • erotická pomůcka v elegantním designu dopřeje intimitu a posílí zdraví
  • vyrobeno z kvalitního sametově jemného silikonu bezpečného pro tělo
  • flexibilní tvar přesýpacích hodin se perfektně přizpůsobí uvnitř
  • měkké manipulační poutko s nástavcem se skryje v kalhotkách při adrenalinových hrátkách
  • extrémně tichý a výkonný motor se silnou vibrací
  • výjimečná funkce tlakového senzoru podpoří trénink svalů pánevního dna
  • propojitelný s mobilní aplikací rozšíří jeho možnosti
  • IP67 vodotěsný pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21 cm, použitelná délka 8 cm, průměr 3,4 cm, délka nástavce 6,9 cm, šířka nástavce 2,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Parametry:
Zkušenost:
Provedení:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
21,00 cm
Použitelná délka:
8,00 cm
Průměr:
3,40 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 21 cm, použitelná délka 8 cm, průměr 3,4 cm, délka nástavce 6,9 cm, šířka nástavce 2,7 cm 
Návod
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: