Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG pink

Vibrační vajíčko MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG pink

Vibrační vajíčko MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG pink z hedvábného silikonu bez ftalátů na dálkové ovládání. Má 7 vibračních a pulzačních režimů a 4 intenzity.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, rády experimentujete a holdujete sexy adrenalinové zábavě? Už jste vyzkoušeli vajíčko na dálkové ovládání někde jinde než doma v posteli? Nebojte se zažít něco jedinečného a vzrušujícího s tímto vibračním vajíčkem MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG v pastelově růžové barvě. Nadchne vás na první dotek. Je vyroben z úžasně jemného a hebkého silikonu bez ftalátů, který není pro tělo škodlivý. Jeho příjemná ergonomie a tvar do špičky napomáhá zasunutí a dostatečně dlouhé manipulační poutko zase udržuje komfort při vyjmutí. Disponuje tichými 7 vibračními a pulzačními režimi, které se dají ovládat pomocí tlačítka na těle vajíčka, nebo také pomocí dálkového ovladače. Ten má dosah 10 metrů a nabízí vám navíc možnost nastavit ze 4 intenzit vibrací. Dejte ovladač do ruky partnerovi a vyražte ven. Erotická zábava na sebe nenechá dlouho čekat. Vajíčko je odolné proti stříkající vodě pro snadnou údržbu a je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu. Ovladač je poháněn jednou baterií typu CR 2032 3V, která je součástí balení. Dále je pro Vás připraven sametový pytlíček pro uskladnění. Užijte si smyslné vibrace v klidu domova nebo třeba na procházce. Ať sama nebo v rukou partnera, ten pocit budete zbožňovat!

Jednoduché ovládání si rychle podmaníte. Podržte tlačítko power na těle vajíčka po dobu 2 vteřin pro zapnutí i vypnutí. V zapnutém režimu se rozsvítí LED indikátor a vajíčko se uvede do pohotovostního stavu. Jedním stiskem tlačítka změníte režim vibrací a pulzací. Na dálkovém ovladači spustíte a vypnete vibrace vrchním tlačítkem power, prostředním tlačítkem s vlnkou ovládáte režim vibrací a pulzací a spodním tlačítkem s bleskem ovládáte intenzitu.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační vajíčko MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG pink:

  • sametově hebké sexy růžové vibrační vajíčko na dálkové ovládání
  • kvalitní jemný silikonový materiál
  • voděodolný proti stříkající vodě
  • silný a diskrétní motor nabízí 7 různých vibračních a pulzačních režimů
  • 4 intenzity vibrací
  • dosah ovladače až 10 metrů
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí vajíčko pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,5 cm, použitelná délka 17 cm, délka manipulačního poutka 11 cm, průměr 3,5 cm, výška ovladače 6,5 cm, šířka ovladače 4 cm, hloubka ovladače 2,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka