Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko NU SENSUELLE PETITE EGG blue

Vibrační vajíčko NU SENSUELLE PETITE EGG blue

Voděodolné vibrační vajíčko NU SENSUELLE PETITE EGG blue ze silikonu s ABS plastem nabízí 15 programů vibrací a eskalací. S bezdrátovým vibrujícím ovladačem.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Rádi si hrajete a občas zlobíte? Pokud ano, tak přizvěte do vaší ložnice a nejen tam oblíbenou párovou pomůcku, vibrační vajíčko NU SENSUELLE PETITE EGG v hezké tyrkysově modré barvě. Vajíčko žena ocení také při single okamžicích nebo jeho bezdrátový dálkový ovladač odevzdá do rukou svého milence a nechá jen a jen na něm, jak moc ji bude škádlit a vzrušovat..
Sada pomůcek je vyrobena z hebkého, pro tělo bezpečného hypoalergenního silikonu s lesklým zdobením z ABS plastu. 15 silných vibrací a pulzací ve 4 rychlostech je přesně to, po čem toužíte! Ovladač, který také samostatně vibruje, má dosah zhruba 10 metrů.
Obojí je voděodolné, tak proč si neobzvláštnit také chvíle například ve sprše a dostat se tak do orgasmického nebe? NU SENSUELLE PETITE EGG dobijete pohodlně USB kabelem za přibližně 4 hodiny a pak bude zcela vaše na cca 75 minut. Ovládání je možné na vajíčku samotném (jedno tlačítko) nebo pomocí již zmíněného dálkového ovladače, kde jsou tlačítka tři. Pro zapnutí a vypnutí je nutné přidržet tlačítko po dobu 2 vteřin (+ pro spuštění, - pro vypnutí). Stejná tlačítka jsou určená pro snížení či zvýšení rychlosti. Pro změnu programu stačí krátký stisk vlnovek.
V případě lubrikace vždy použijte gel na vodní bázi. Před a po každém použití dopřejte hračce očistu teplou mýdlovou vodou nebo si pořiďte speciální prostředek na erotické pomůcky.
Pěkné dárkové balení je vhodné pro obdarování té pravé, která vibrační vajíčko NU SENSUELLE PETITE EGG určitě bude milovat a vy, pánové, budete mít maximální zážitek z pozorování jejího náruživého orgasmu!

Proč si vybrat vibrační vajíčko NU SENSUELLE PETITE EGG blue:

  • jemný, elegantní design
  • možnost dvojího ovládání - dálkový ovladač a tlačítko přímo na vajíčku
  • vyrobeno z jemného silikonu s lesklým zdobením z ABS plastu
  • voděodolné provedení
  • 15 stupňů eskalací a vibrací
  • manipulační poutko
  • vhodné jako dárek
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tyrkysově modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka vajíčka 5,5 cm, průměr vajíčka 3 cm, délka ovladače 8 cm, průměr 2,8 cm, dosah 10 m
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: doporučujeme lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka