Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko se stimulátorem klitorisu Treasure IOWA pink

Vibrační vajíčko se stimulátorem klitorisu Treasure IOWA pink

Katalog: D56759
Vodotěsný set Treasure IOWA obsahuje vajíčko se 7 a stimulátor klitorisu s 8 vibracemi a pulzacemi. Stimulátor je zároveň nezávislým dálkovým ovládáním.
1 005 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Luxus nad luxus. Dopřejte si to nejlepší pro vaše potěšení, zažijte spoustu zábavy a smyslných prožitků. Představujeme vám neuvěřitelný set Treasure IOWA v sexy růžové barvě. Vibrační vajíčko má vlastní ovládání, ale je možno jej přepínat dálkovým ovladačem, který je zároveň samostatný stimulant klitorisu. Tímto zajímavým propojením jsou tyto dvě hračky nezávislé na sobě, protože má každá vlastní výkonný motor. Flexibilní vibrační vajíčko cílí na bod G, takže vás bude těšit jeho 8 intenzivních vibrací a pulzací od začátku až do konce vaší chvilky. Pro snadnou manipulaci je vybaveno poutkem, ve kterém je ukryt slot pro USB nabíjení. Ergonomicky tvarovaný dálkový ovladač je rovněž na USB nabíjení a vlastní stejně silný motor se sedmi vibracemi a pulzacemi pro dokonalou masáž a stimulaci klitorisu. Ve spojení s vajíčkem to pro vás bude neodolatelné kombinace. Oba kusy jsou vyrobeny z heboučkého silikonu a jsou vodotěsné dle certifikátu IPX7, takže je bez obav můžete použít ve vaně či v bazénu. Doporučujeme vám však pomůcky před nabíjením nechat řádně vysušit.
Ovládání je také jednoduché. Vajíčko uvedete do pohotovostního režimu přidržením tlačítka po dobu 2 sekund a vypnete jej stejně. Rozsvítí se LED indikátor. Dalším krátkým stiskem přepínáte mezi osmi režimy vibrací a pulzací. Stimulátor zapnete a vypnete spodním tlačítkem stejně dlouhým přidržením. Krátkým stiskem ovládáte režimy ovladače. Vrchním tlačítkem pak ovládáte vajíčko. Máte tak možnost pro každou hračku využít jiné vibrace.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej snadno vyčistíte čističem erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační vajíčko se stimulátorem klitorisu Treasure IOWA pink:

  • dvě exkluzivní hračky v jednom dárkovém balení
  • dva silné a tiché, na sobě nezávislé, motory
  • vyrobeny z jemného silikonu
  • stimuluje G bod a zároveň klitoris
  • na dálkové ovládání
  • 7 a 8 vibračních a pulzačních programů
  • dobíjení pomocí USB kabelu, který je součástí
  • vodotěsné provedení IPX7
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS
Rozměry: délka vajíčka 14,8 cm, použitelná délka vajíčka 8 cm, průměr vajíčka 3,5 cm, délka stimulátoru 8,8 cm, průměr stimulátoru 4,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
14,80 cm
Použitelná délka:
8,00 cm
Průměr:
3,50 cm
Podrobnější rozměry:
délka vajíčka 14,8 cm, použitelná délka vajíčka 8 cm, průměr vajíčka 3,5 cm, délka stimulátoru 8,8 cm, průměr stimulátoru 4,5 cm 
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: