ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrační vajíčko Svakom ELLA red

Vibrační vajíčko Svakom ELLA red

Jedinečné vibrační vajíčko Svakom ELLA červené barvy se třemi možnostmi ovládání jeho 11 druhů vibrací a pulzací. Vodotěsné provedení na USB nabíjení.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Komfortního a luxusního zboží není nikdy dost. Nechte se tedy laskat tím nejlepším z nejlepších. Vibrační vajíčko Svakom ELLA ve vášnivé červené barvě se zlatým lemováním již na pohled působí velmi unikátním dojmem. A jeho využití jde ještě dál. Je vyroben z ultra jemného příjemného silikonu, textura v podobě vlnek na jeho těle báječně stimuluje a ergonomický tvar je přizpůsoben vaginálnímu i análnímu použití. Jeho extra tichý motor, který dosahuje méně než 50 dB nabízí výkonných 11 stupňů vibrací a pulzací. A ani to není všechno. Samotné vajíčko disponuje dvěma ovládacími tlačítky a to přímo na vajíčku a na konci manipulačního poutka, který slouží k pohodlnému vytažení. Ne, stále nekončíme. Stáhněte si do svého chytrého telefonu aplikaci a ještě snadněji můžete tohoto šikulu ovládat pomocí displeje. Funkce appky navíc přináší ovládání intenzity těchto vibrací jedním tahem. Kdykoliv a jakkoliv se dotknete svého displeje, vajíčko vám odpoví. Vajíčko lze přes Bluetooth ovládat na vzdálenost přibližně 10 metrů. Do provozu jej bude uvádět lithiová baterie, kterou za dvě hodinky nabijete pomocí USB kabelu, který naleznete v balení a bude vás laskat celou hodinu. Ten zastrčte do zadního naznačeného bodu. Pořád to není vše. Je vodotěsný, tak jej zkuste ve vaně či v bazénu. Vyvrcholíme faktem, že je zabaleno v krásné dárkové krabičce, která ukrývá i sametový pytlíček pro uskladnění. Už jsme vás přesvědčili? Tuto úžasnou hračku prostě musíte mít.


Jednoduché ovládání pomocí jediného tlačítka zvládne každá. Ať zvolíte tlačítko na těle nebo v poutku, třívteřinovým stisknutím jej uvedete do pohotovostního režimu. Poznáte to tak, že se rozsvítí LED dioda a vajíčko vás přivítá krátkou vibrací. Stejně dlouhým stisknutím ho vypnete. V zapnutém režimu pak mezi jednotlivými stupni přepínáte dle libosti krátkým stisknutím. Snadněji už to nejde.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační vajíčko Svakom ELLA red:

  • vajíčko designem i funkcemi odpovídá nejmodernějším trendům
  • vlnkování pro smyslnou stimulaci
  • kvalitní silikonový materiál - hypoalergenní
  • silný a tichý motor s 11 různými vibračními a pulzačními režimy
  • tři možnosti ovládání, dvě na vajíčku a jedna pomocí aplikace telefonu
  • je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21,3 cm, použitelná délka 8,5 cm, průměr 3,1 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka