Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Vibrační vajíčko Sweet Smile RC Love Ball red

Vibrační vajíčko Sweet Smile RC Love Ball red

Tiché vibrační vajíčko Sweet Smile RC Love Ball na dálkové ovládání z hedvábného silikonu pro dokonalou vnitřní stimulaci. Má 7 vibračních a pulzačních režimů.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte skutečně tichého, výkonného a nejlépe malého společníka a potěšilo by vás, kdyby byl i na dálkové ovládání? Vibrační vajíčko Sweet Smile RC Love Ball v sexy zlato červeném designu má vše! Toto neuvěřitelně úžasné vajíčko vás doslova rozpálí a zaručeně jej budete milovat. Ultra jemné tělo ze sametově hebkého silikonu s hedvábnou PU povrchovou úpravou ozdobeno zlatým ABS plastem vás bude smyslně hladit. Perfektní oblý tvar vajíčka se skvěle zavádí a přizpůsobí se uvnitř, abyste se cítila maximálně komfortně. Jeho extra tichý a výkonný motor vám dopřeje 7 vibračních a pulzačních režimů, které ovládnou vaše prožitky. Manipulační poutko je měkké a flexibilní a zajistí nenápadnost v kalhotkách. Cestovní zámek tlačítka oceníte, pokud si chcete vzít vajíčko kamkoliv s sebou a zabrání tak nechtěnému spuštění v zavazadle. Dálkový ovládač z odolného ABS plastu v elegantním provedení s dosahem až 6 metrů nabídne vzrušující párové hrátky i mimo ložnici. Provoz zajišťuje jedna baterie typu CR 2032, která je součástí balení. Ovladač voděodolný není, avšak vajíčko je zcela vodotěsné, takže jeho služby využijete také ve sprše či ve vaně. Vajíčko je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu, který snadno zastrčíte do naznačené části na základně. Po 100 minutovém nabíjení vám poslouží téměř dvě hodiny jedinečné zábavy.
Vychutnejte si zcela novou intimní zábavu mimo domov, nebo si v pohodlí ložnice užijte neodolatelné vibrační momenty.

Ovládání je jednoduché. Ujistěte se, že není aktivována funkce zámku. Podržte tlačítko na vajíčku po dobu 3 vteřin. Zámek se tak aktivuje nebo deaktivuje, na což vás upozorní 2 x zablikáním LED diody. Poté stačí jednou krátce stisknout tlačítko, dioda začne pomalu blikat a vajíčko je v pohotovostním režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte jednotlivé režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej podržením tlačítka po dobu 3 vteřin.
Pro použití dálkového ovladače uveďte vajíčko do pohotovostního režimu. Krátkým stiskem spodního tlačítka power zapnete nebo pozastavíte vibrace. Vrchním tlačítkem ovládáte režimy vibrací.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační vajíčko Sweet Smile RC Love Ball red:

  • vibrační vajíčko na dálkové ovládání v elegantním designu
  • kvalitní sametově hebký silikon s hedvábným PU povrchem
  • neuvěřitelně výkonný a extra tichý motor
  • 7 silných vibračních a pulzačních režimů
  • cestovní zámek pro nechtěné spuštění
  • skvělá adrenalinová zábava s erotickým nábojem mimo domov
  • vajíčko je vodotěsné a dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • jednoduché ovládání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená, zlatá
Materiál: silikon s PU povrchovou úpravou, ABS plast
Rozměry: celková délka 15,5 cm, délka vajíčka 6 cm, průměr 3,5 cm, délka ovladače 6,3 cm, šířka ovladače 3 cm, hloubka ovladače 2,2 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
15,50 cm
Použitelná délka:
6,00 cm
Průměr:
3,50 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 15,5 cm, délka vajíčka 6 cm, průměr 3,5 cm, délka ovladače 6,3 cm, šířka ovladače 3 cm, hloubka ovladače 2,2 cm