Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation black

Vibrační vajíčko WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation black

Elegantní a tiché vibrační vajíčko WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation z hedvábného silikonu má 10 vibračních režimů a hlasové dálkové ovládání.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Prožijte neodolatelné párové hrátky kdekoliv si budete přát. S tímto vibračním vajíčkem WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation v elegantní černém provedení si můžete vychutnat adrenalinovou zábavu mimo vaši ložnici bez odhalení. Vajíčko ze sametově hebkého a jemného silikonu prvotřídní kvality je bezpečné pro lidskou pokožku a smyslně pohladí vaše partie. Je příjemně ergonomicky tvarované pro snadné zavádění a tak si i začátečníci můžou tuto pikantnost vyzkoušet. Flexibilní měkké manipulační poutko s ovládacím tlačítkem má krásné zdobení v podobě stříbrné špičky z odolného ABS plastu, které ukrývá LED diodu. Mini motorek ve špičce poutka bude báječně stimulovat váš klitoris v kalhotkách. Půvabný design vajíčka vás okouzlí a přinese nejen do vaší postele vzrušující momenty. Dálkový ovladač z ABS plastu s hedvábnou PU povrchovou úpravou má dosah až 7 metrů a když jej dáte do ruky partnerovi, můžete se spolehnout na neočekávané divoké impulzy, které napnou vaše očekávání a chtíč. 10 silných vibračních a pulzačních režimů má na starosti výkonný motor s extrémně tichým chodem pro naprostou diskrétnost. Zajděte si například na procházku a věřte, že na ni budete chtít chodit čím dál častěji. Mimořádnost tohoto vajíčka se ukrývá právě v ovladači, který disponuje hlasovým ovládáním. Stačí na něj promluvit nebo si užívat hlasité povzdechy a vajíčko na ně bude reagovat. Váš hlas tak nikdy nezněl více sexy. Vajíčko je odolné proti stříkající vodě pro mokré hrátky ve sprše a snadnou údržbu a dobijete mu energii pomocí přiloženého USB kabelu. Dálkový ovladač voděodolný není a pohání jej jedna baterie typu CR 2032, kterou naleznete v krabičce.
Dopřejte si ojedinělý luxus i mimo domov a nasedněte na vlnu vášně, která je nenápadná i když si přímo říká o vyšší hlasitost bouřlivých orgasmů.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte tlačítko power na špičce poutka po dobu 3 vteřin pro zapnutí pohotovostního režimu. Vajíčko vás přivítá rozsvícením LED diody a krátkou vibrací. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Pro použití dálkového ovladače uveďte vajíčko do pohotovostního režimu. Zapněte ovladač pomocí přidržení jeho tlačítka power po dobu 3 vteřin. Rozsvítí se LED dioda a ovladač je připraven k použití. Vibrace zapnete a měníte krátkým stiskem tlačítka se symbolem vlnek, pro pozastavení vibrací podržte tlačítko po dobu 3 vteřin. Pro aktivaci hlasového ovládání krátce stiskněte tlačítko se symbolem mikrofonu. Pro deaktivaci toto tlačítko podržte po dobu 3 vteřin. Pokud podržíte tlačítko power na ovladači po dobu 3 vteřin, vypnete jak ovladač, tak i vajíčko.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační vajíčko WHISPERZ Vibrating Egg With Voice Activation black:

  • elegantní vajíčko na dálkové ovládání
  • příjemné flexibilní manipulační poutko s mini motorkem pro stimulaci klitorisu
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben stříbrným ABS plastem
  • neuvěřitelně tichý diskrétní chod a výkonný motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • unikátní hlasové ovládání na ovladači
  • voděodolné provedení pro mokré radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 15,8 cm, délka vajíčka 7 cm, průměr 3,3 cm, délka ovladače 6 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
15,80 cm
Použitelná délka:
7,00 cm
Průměr:
3,30 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 15,8 cm, délka vajíčka 7 cm, průměr 3,3 cm, délka ovladače 6 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2,2 cm 
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka