Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrační vajíčko You2Toys Remote Controlled Love Bullet

Vibrační vajíčko You2Toys Remote Controlled Love Bullet

Vibrační vajíčko You2Toys Remote Controlled Love Bullet z odolného ABS plastu s hedvábnou PU úpravou na dálkové ovládání. Má 10 vibrací a 6 intenzit síly.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zažijte úžasná dobrodružství s tímto vibračním vajíčkem You2Toys Remote Controlled Love Bullet v modré barvě. Je z odolného ABS plastu s PU povrchem, takže je hedvábně jemný, hladký a velice přátelský k pokožce. S tímto malým a sympatickým vajíčkem si budete užívat smyslné okamžiky ať už jste kdekoliv. Na konci vajíčka naleznete ovládací tlačítko s manipulačním poutkem pro pohodlné vyjmutí a vaše bezpečí. Má velmi tichý ale silný motor, který vám dopřeje 10 vibračních a pulzačních režimů pro ještě silnější prožitky. Tento malý šikula je na dálkové ovládání, takže například v rukou partnera na procházce zažijete mnoho vzrušující zábavy. Použití ovladače vám navíc poskytne možnost výběru ze 6 intenzit síly vibrací. Ovladač je také z odolného ABS plastu potažený jemným PU materiálem, je napájen jednou CR2032 3V baterií a má dosah až 5 metrů. Po odšroubování krytu vajíčka naleznete slot pro nabíjení přes přiložený USB kabel.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Podržte tlačítko na konci vajíčka po dobu 3 vteřin. Přivítá vás krátká vibrace a vajíčko se zapne do pohotovostního stavu. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. Pro vypnutí opět dlouze podržte tlačítko na 3 vteřiny. Pro použití s ovladačem uveďte vajíčko do pohotovostního stavu. Tlačítkem power na dálkovém ovladači zapnete krátkým stiskem jeho vibrace a přepínáte je. Tlačítky + a - ovládáte sílu vibrací. Podržte tlačítko power po dobu dvou vteřin a pozastavíte jeho provoz. Pro úplné vypnutí je třeba znovu vajíčko vypnout.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opatrně opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrační vajíčko You2Toys Remote Controlled Love Bullet:

  • malé sympatické vibrační vajíčko na dálkové ovládání
  • dálkový ovladač s dosahem až 5 metrů
  • odolný ABS plast s hladkou povrchovou úpravou díky PU materiálu
  • silný a diskrétní motor nabízí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • s ovladačem můžete ovládat 6 stupňů intentzity
  • vhodné k adrenalinové vzrušující zábavě mimo domov
  • manipulační poutko pro bezpečné používání
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, růžová
Materiál: ABS plast, PU, silikon
Rozměry: délka vajíčka 7 cm, průměr 3,5 cm, délka manipulačního poutka 7,5 cm, výška ovladače 8 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR2032 3V baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR2032 3V 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Použitelná délka:
7,00 cm
Průměr:
3,50 cm
Podrobnější rozměry:
délka vajíčka 7 cm, průměr 3,5 cm, délka manipulačního poutka 7,5 cm, výška ovladače 8 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2,8 cm 
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka