ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrační vajíčko ZALO AMORETTE remote control růžové

Vibrační vajíčko ZALO AMORETTE remote control růžové

Vibrační vajíčko ZALO AMORETTE z hedvábného prémiového silikonu s pouzdrem jako dálkový ovladač. 5 vibračních režimů s možností propojení telefonem.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Ráda si vychutnáváte výjimečné intenzivní chvilky sama doma či s partnerem a láká vás přesunout smyslnou aktivitu i mimo svou ložnici? Dopřejte si luxusní uspokojení a doplňte svou domácí sbírku erotických pomůcek o toto unikátní vibrační vajíčko ZALO AMORETTE. Fantastický retro design ve starorůžové barvě je kombinováno s moderními funkcemi pro vaše nejbáječnější orgasmické prožitky. Vajíčko s křidélky je vyrobeno z ultra hebkého a sametově jemného prémiového silikonu nejvyšší potravinářské kvality a zaručeně se postará o výjimečný pocit motýlků v břiše. Lze jej využít ke stimulaci bradavek či klitorisu a při zavedení perfektně padne a vyhledá bod G, což ženy považují za nejcitlivější erotickou zónu. Měkké flexibilní manipulační poutko se nenápadně schová v kalhotkách při adrenalinových hrátkách venku a je zakončeno kuličkou, ve které se nachází ovládací tlačítko.
Potěší vás velmi výkonný a extrémně tichý motor, který vaše intimní záměry neprozradí. Na výběr máte přednastavených 5 vibračních a pulzačních režimů, které vás jistě nenechají chladnou. Pouzdro z odolného ABS plastu, které slouží k bezpečnému uschování třeba i na cestách má ještě jednu mimořádnou vlastnost. Funguje jako dálkový ovladač s dosahem až 8 metrů. Rozšíří možnost o dalších 5 intenzit síly vibrací pro každou z nich. Ke všemu disponuje speciálním senzorem, který ovládá vibrace pouhým pohybem vajíčka. Stačí s ním různě otáčet a intenzita vibrace se bude měnit. S mobilní aplikací ZALO REMOTE, kterou zdarma stáhnete pro IOS i Android. Pomocí Bluetooth získáte další vibrační rytmy, vytváření vlastních křivek, ovládání hudbou či intuitivním dotykem na displeji telefonu.
Jaká škoda by byla nevyzkoušet jej ve vášnivé kombinaci s teplou vodou. Proto je vajíčko IPX7 vodotěsné, aby vás udělalo šťastnou ve sprše či ve vaně. O nabíjení se postará přiložený USB kabel. Pouzdro voděodolné není a vložíte do něj jednu baterii typu CR 2032, kterou naleznete v krásném dárkovém balení.
Nechejte Amorka, aby vás trefil šípem lásky a unesl na obláčku do erotického ráje.

Jednoduché ovládání si rychle podmaníte. Krátkým stiskem tlačítka na kuličce jej uvedete do pohotovostního režimu. Rozsvítí se LED dioda. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte jednotlivé režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej dlouhým podržením tlačítka po dobu 3 vteřin.
Pro dálkové ovládání zapněte vajíčko do pohotovostního stavu. Krátkým stiskem tlačítka ZALO na ovladači zapnete ovladač a třemi krátkými vibracemi vajíčka se dokončí párování. Následně je aktivován pohybový senzor. Pohybem ovladače se mění vibrace vajíčka. Opakovanými krátkými stisky tlačítka ZALO měníte jednotlivé vibrační rytmy. Pro změnu intenzity krátce stiskněte tlačítko + pro přidání a tlačítko - pro ubrání síly vibrace. Při podržení tlačítka ZALO po dobu 3 vteřin vypnete obě zařízení.
Pro spárování s telefonem si stáhněte aplikaci ZALO REMOTE do vašeho telefonu. Zapněte vajíčko do pohotovostního režimu a řiďte se pokyny aplikace.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrační vajíčko ZALO AMORETTE:

  • fantastické vajíčko s křidélky v retro designu s velkým množstvím moderních funkcí
  • zaměřeno na stimulaci bodu G nebo klitorisu
  • vyrobeno ze sametového potravinářského silikonu prvotřídní kvality
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor s 5 vibračními a pulzačními režimy
  • originální pouzdro pro bezpečné uschování funguje jako dálkový ovladač
  • pohybový senzor a 5 možností nastavení intenzity síly vibrací
  • kompatibilní s mobilní aplikací pro ještě více zábavy
  • ideální pro smyslné aktivity mimo domov
  • vodotěsné provedení IPX7 nabídne mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka vajíčka 15,5 cm, použitelná délka 6,5 cm, průměr 3 cm, délka ovladače 8,7 cm, šířka ovladače 5,8 cm, hloubka ovladače 4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032 baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
15,50 cm
Použitelná délka:
6,50 cm
Průměr:
3,00 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka vajíčka 15,5 cm, použitelná délka 6,5 cm, průměr 3 cm, délka ovladače 8,7 cm, šířka ovladače 5,8 cm, hloubka ovladače 4 cm