ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor AMORESSA ETHAN RECHARGEABLE pink

Vibrátor AMORESSA ETHAN RECHARGEABLE pink

Silikonový vodotěsný vibrátor AMORESSA ETHAN RECHARGEABLE v růžové barvě má 7 vibračních a pulzačních režimů a unikátní ohebný kloub pro masáž bodu G.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nechejte se vystřelit až do vesmíru a užijte si výbušnou dávku orgasmů s tímto jedinečným králičím vibrátorem AMORESSA ETHAN RECHARGEABLE v sexy růžové barvě. Tento luxusní šikula vás prostě dostane přesně tam, kde budete chtít. Je vyroben z jemného sametově hebkého silikonu, který vás pohladí a polaská všude, kde si budete přát a je bezpečný pro tělo. Ozdobí jej krásný stříbrný prvek z ABS plastu. Je ergonomicky tvarovaný pro pohodlné držení i manipulaci a poskytne vám lehce zahnutou rozšířenou špičku a flexibilní králičí ouška, které budou dráždit váš klitoris. Má opravdu silný a tichý motor, který pohání ve špičce i ve stimulátoru 7 vibračních a pulzačních režimů. Unikátní kloub, který elektronicky ohýbá vibrátor v půlce těla, se dokonale postará o masáž vašeho bodu G a má 4 možnosti nastavení rychlosti. Vibrace i ohebnost můžete ovládat nezávisle na sobě. Díky tomu se dostanete do sedmého nebe a to klidně i ve sprše, protože je vodotěsný. Pomocí přiloženého USB kabelu jej snadno nabijete. Nylonový pytlíček pro bezpečné uložení, který naleznete v balení vás jistě potěší.
Uvolněte se a prožijte své neopakovatelné intimní zážitky.

Jednoduché ovládání vám zajistí ničím nerušené okamžiky. Vibrátor zapnete krátkým stiskem tlačítka power, díky tomu se dostane do pohotovostního režimu a rozsvítí se jeho LED indikátor. Následnými krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vibrací měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete je dlouhým podržením tlačítka na 3 vteřiny. Stejný postup umožňuje prostřední tlačítko se symbolem ohybu. Krátkým stiskem zapnete první rychlost a opakováním ji měníte. Opět vypnete ohyb dlouhým podržením tlačítka na 3 vteřiny. Vibrátor vypnete dalším krátkým stiskem tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor AMORESSA ETHAN RECHARGEABLE pink:

  • luxusní vibrátor s moderním vzhledem a úžasnými funkcemi
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • flexibilní ohebné dráždidlo klitorisu s měkkými králičími oušky
  • kvalitní a sametově hebký silikon
  • elektronicky poháněné ohýbání těla vibrátoru pro dokonalou masáž bodu G
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů a 4 rychlosti ohybu
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21 cm, použitelná délka 13,5 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 6,5 cm, průměr stimulátoru 2,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm
Zařazení do kategorií
Vibrátory