ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor anální Pipedream AFEC Gyrating Ass Thruster

Vibrátor anální Pipedream AFEC Gyrating Ass Thruster

Vibrátor anální Pipedream AFEC Gyrating Ass Thruster z hebkého silikonu se 7 vibračními režimy. Funkce rotací, přirážení a nahřívání pro dokonalé potěšení.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Lákají vás anální hrátky a chcete svou touhu pozvednout na vyšší level? Anální vibrátor Pipedream AFEC Gyrating Ass Thruster splní všechny vaše sny. Tento sympatický expert na anální slast v tajemné černé barvě je vyroben ze sametově hebkého silikonu a odolného ABS plastu s příjemnou PU povrchovou úpravou. Zamilujete si jej díky kvalitnímu zpracování i širokému spektru funkcí, které vás doprovodí do orgasmického ráje. Extrémně výkonný pístový motor pohání hřídel nahoru a dolů, čímž napodobuje kopulační pohyby. Navíc se špička otáčí kolem své osy a společně tedy přináší úžasné vrtivé rotační uspokojení. Špička ve tvaru kuličky ukrývá silný vibrační motor se 7 intenzivními vibračními a pulzačními režimy, které brnivým způsobem potrápí vaše nitro pro dokonalé prožitky. Ke všemu se vrchní část vibrátoru dokáže nahřát za pár minut až na vzrušujících 40 °C pro výjimečné teplotní hrátky. Díky drážkované struktuře vás bude dráždit každým pohybem. Jakmile si jeho služby oblíbíte, budete jej chtít mít neustále u sebe. To bude umožněno díky plastovému krytu, který jej hygienicky ochrání při cestování. Energii mu pohodlně doplníte pomocí přiloženého magnetického USB kabelu, který naleznete v balení společně se vzorkem lubrikačního gelu, čističe erotických pomůcek, gumové rukavice pro přípravu otvoru a speciálního krému, který uvolní svaly a poskytne vám hlubokou a bezbolestnou penetraci.
Vychutnejte si neuvěřitelnou dynamiku a prožijte mimořádné momenty plné vášně.

Jednoduché ovládání nevyruší vaše myšlenky na krásné pocity. Podržte vrchní tlačítko se symbolem šipek po dobu 3 vteřin pro zapnutí i vypnutí pohybů, rotací a vibrací. Krátkými stisky tohoto tlačítka měníte jednotlivé režimy vibrací. Podržte spodní tlačítko se symbolem plamene po dobu 3 vteřin pro zapnutí i vypnutí nahřívání. Obě funkce lze ovládat nezávisle na sobě.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej otřete vlhkým hadříkem a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor anální Pipedream AFEC Gyrating Ass Thruster:

  • elegantní a báječný vibrátor pro dokonalé anální potěšení
  • ultra hebké a sametově jemné silikonové tělo a rukojeť z odolného ABS plastu
  • výkonný pístový motor s pohyblivou a rotační hřídelí
  • špička ve tvaru kuličky má 12 vibračních a pulzačních režimů
  • funkce nahřívání pro příjemné teplotní hrátky
  • plastový kryt pro bezpečné a hygienické cestování
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • vzorek gelu a čističe v balení se speciálním krémem na uvolnění svalů
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast, polykarbonát
Rozměry: celková délka 20,8 cm, použitelná délka 12,3 cm, průměr 3,7 cm, průměr rukojeti 4,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry