ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor anální Dream Toys ROMANCE ROMY červený

Vibrátor anální Dream Toys ROMANCE ROMY červený

Fantastický anální vibrátor Dream Toys ROMANCE ROMY z hedvábného silikonu se dvěma silnými motory a 10 vibračními a pulzačními režimy na dálkové ovládání.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pozvěte do ložnice tento luxusní anální vibrátor Dream Toys ROMANCE ROMY v romantické červené barvě a prožijte výjimečné pocity rozkoše. Odhoďte zábrany, uvolněte se a vychutnejte si zcela novou dimenzi uspokojení vedoucí k silným a neopakovatelným intimním zážitkům. Malý vibrátor je určen spíše pokročilým uživatelům vzhledem k jeho pevnému hladkému tělu s úzkou špičkou usnadňující penetraci a výraznějším rozšířením, které perfektně vyplní váš vnitřní prostor. Na konci naleznete větší kuličku jako bezpečnostní základnu s ovládacím tlačítkem a nebo jej otočíte a získáte další možnost intenzivního dráždění vašeho análku. Směrem k základně se vibrátor opět zužuje pro maximální pohodlí při hrátkách a nachází se zde decentní stimulační drážkování v kosočtvercovém designu. Celý vibrátor je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který je hedvábný na dotek a báječně pohladí vaše partie.
V jeho nitru se ukrývají dva extrémně výkonné motory. Jeden je schovaný přímo v jeho špičce a druhý roztančí kulatou základnu pro případ, že vaše fantazie nezná hranice. 10 hlubokých vibračních a pulzačních rytmů dopřeje péči vašim prožitkům a smyslná aktivita vás dokáže přivést k výjimečným orgasmům. V krabičce je také přibalen dálkový ovladač z odolného ABS plastu se zlatým zdobením, který se chlubí 10 metrovým dosahem a tím nabídne přívětivější ovládání vaší touhy.
Jeho služby vyzkoušejte také ve sprše či ve vaně, neboť je plně vodotěsný dle IPX7 a s teplou vodou ještě znásobí vaše potěšení. Pokud mu dojde chuť na další akci, pomocí přiloženého USB kabelu ho přivedete k rozumu. Ovladač voděodolný není, avšak také pro něj nemusíte shánět baterie. Dobijete ho stejným USB kabelem.
Milujete anální slast a chcete si ji dopřát v maximální možné míře? S ROMY není nic nemožné.

Jednoduché ovládání vás ničím nepřekvapí. Podržením tlačítka na základně po dobu 3 vteřin se rozsvítí LED dioda a spustí se pohotovostní režim. Krátkými stisky zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Podržením tlačítka po dobu 3 vteřin jej vypnete.
Pro použití s dálkovým ovladačem uveďte vibrátor do pohotovostního režimu a zapněte dálkový ovladač podržením vrchního tlačítka power po dobu 3 vteřin. Přivítá vás rozsvícení LED diod a vše je připraveno k provozu. Krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte vibrační a pulzační rytmy. Pro pozastavení vibrací podržte spodní tlačítko po dobu 3 vteřin. Ovladač vypněte opět podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin, vibrátor musíte vypnout jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor anální Dream Toys ROMANCE ROMY:

  • elegantní erotická pomůcka pro nezaměnitelné chvíle anální rozkoše
  • vyrobeno ze sametového silikonu prvotřídní kvality bezpečného pro tělo
  • pevné hladké tělo s rozšířením a úzkou špičkou usnadňující penetraci
  • decentní stimulační struktura na povrchu u kulaté bezpečnostní základny
  • kuličku na konci lze také použít k intenzivnímu dráždění
  • dva velmi výkonné motory nabídnou 10 vibračních a pulzačních rytmů
  • dálkový ovladač z odolného ABS plastu s dosahem až 10 metrů
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 13,7 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 3,5 cm, délka ovladače 8,3 cm, šířka ovladače 3,8 cm, hloubka ovladače 2,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
13,70 cm
Použitelná délka:
10,00 cm
Průměr:
3,50 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 13,7 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 3,5 cm, délka ovladače 8,3 cm, šířka ovladače 3,8 cm, hloubka ovladače 2,2 cm