ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor APHOJOY LUCKY rabbit rotační fialový

Vibrátor APHOJOY LUCKY rabbit rotační fialový

Vodotěsný silikonový vibrátor APHOJOY LUCKY rabbit ve fialové barvě, se stimulátorem klitorisu a 10 programy vibrací + 7 stupni rotací.
Barva:
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jsem fialový krasavec jménem APHOJOY LUCKY rabbit rotační a přicházím proto, abych dostal každou ženu do nebe plného orgasmů. Mé hladké, hebké tělo je vyrobeno z prvotřídního, pro tělo bezpečného hypoalergenního lékařského silikonu.
V horní části mám po bocích nenápadné rýhování. Mám v sobě zabudovány 3 silné motory, zajišťující rotační a spirálovité pohyby mého vršku, který bude perfektně dráždit tvou jeskyňku a zároveň má další část - stimulátor se postará o tvůj poštěváček. Vibrací ti nabídnu hned 10 programů a 7 stupňů rotací. Ovládat mě budeš třemi tlačítky ve spodní části. Prostředním tlačítkem mě spustíš i vypneš a to jeho přidržením na cca 3 vteřiny. Krátkým stiskem horního tlačítka ovládáš vibrace špičky, prostředního tlačítka vibrace stimulátoru a spodního tlačítka rotace. Záleží jen na tobě, zda si budeš přát využít všechny tři funkce najednou nebo každou zvlášť. Pro jejich vypnutí opět přidrž pár sekund power tlačítko. To, že jsem zapnutý poznáš podle modrého podsvícení v oblasti ovládání.
Po plném nabití přiloženým magnetickým USB kabelem si společně budeme užívat přibližně 90 minut a to například také ve sprše nebo vířivce, protože jsem vodotěsný (IPX7). Zbožňuji lubrikační gely na vodní bázi a po společných chvílích mi dopřej očistu speciálním čističem erotických pomůcek.
Tak co dámy, která z vás si mě vybere?

Proč si vybrat vibrátor APHOJOY LUCKY rabbit rotační:

  • vibrátor a stimulátor klitorisu v jednom
  • spirálovité a rotační pohyby
  • vyrobeno z jemného, na dotek neuvěřitelně sametového silikonu
  • kompletní vodotěsný design
  • výběr z 10 režimů vibrací + 7 režimů rotací

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka vibrátoru 24,7 cm, použitelná délka 13,5 cm, průměr 3,6 cm, délka stimulátoru 5 cm, průměr 2,5 cm
Vibrace: ano
Vodotěsnost: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: doporučujeme lubrikanty na vodní bázi
Parametry