Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
SET vibrátor APHOJOY WE-VI párový růžový + lubrikační gel EasyGlide 150 ml

SET vibrátor APHOJOY WE-VI párový růžový + lubrikační gel EasyGlide 150 ml

SET párového vodotěsného silikonového vibrátoru APHOJOY WE-VI párový růžový s lubrikačním gelem EasyGlide na vodní bázi o objemu 150 ml.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Sada vibrátoru APHOJOY WE-VI párový růžový s lubrikačním gelem EasyGlide poskytne oběma milencům mnoho vzrušení a zábavy v těch nejintimnějších chvílích. Pomocí dálkového ovladače může tento moderní "vibrátor pro dva" ovládat buď žena samotná nebo její milenec a dopřát si tak opravdu vzrušující okamžiky. Vibrátor slouží při společné souloži partnerů ke dráždění partnerčina klitorisu a bodu G a současně také ke stimulaci partnerova penisu. Společná stimulace je velice intenzivní a poměrně rychle vede k vytouženému vyvrcholení u obou partnerů. Povrch je sametově hebký na dotek a to díky použitému prvotřídnímu lékařskému silikonu. Vodotěsnost (IPX7) je u APHOJOY samozřejmostí, proto jej bez obav můžete vyzkoušet i pod vodou. Hygienu provádějte pomocí speciálního prostředku na údržbu erotických hraček. Nabijete jej díky magnetického USB kabelu a pak si už můžete užívat přibližně 60 minut.
Lubrikant na vodní bázi EasyGlide je opatřen praktickým dávkovačem, takže gel lze snadno použít a vy tak můžete partnerovi věnovat veškerou pozornost, kterou si zaslouží. Je na vodní bázi a vhodný i pro použití v kombinaci s latexovými kondomy, všemi erotickými pomůckami, má vynikající mazací vlastnosti a nezanechává skvrny na oděvu ani povlečení. Všechny EasyGlide lubrikanty jsou vyráběné certifikovaným německým výrobcem (CE), jsou hedvábně hladké na dotek a mají za cíl zvýšit vaše potěšení a společné intimní zážitky.
Okořeňte svůj milostný život tímto designově propracovaným párovým vibrátorem APHOJOY WE-VI couples pink! Spolu s lubrikantem EasyGlide si užijete maximum zábavy a vzrušení!

Ovládání 3 rychlostí vibrací a 7 stupňů eskalací najdete na vibrátoru a to jedno samotné tlačítko nebo na ovladači (již vložena 12V baterie) a tam jsou tlačítka hned tři. Zapnete a vypnete jej dlouhým, zhruba 2 vteřinovým stisknutím prostředního tlačítka. Vždy musíte mít zároveň spuštěno ovládání na vibrátoru samotném, taktéž dlouhým přidržením. Vlnovka slouží k volbě vibrací a eskalací. Poslední tlačítko s jakoby malými kapkami uloží poslední použitý stupeň eskalace a po jeho opětovném zmáčknutí spustí nejrychlejší stupeň vibrace.

Proč si vybrat SET vibrátor APHOJOY WE-VI párový + lubrikační gel:

  • spojení oblíbené párové erotické pomůcky s gelem
  • úzký konec je flexibilní a ohebný
  • nabízí 3 rychlosti vibrací a 7 režimů eskalací
  • možnost ovládání přímo na vibrátoru nebo dálkovým ovladačem
  • nabíjení magnetickým USB kabelem
  • vysoká kvalita gelu pro něj i pro ni
  • jemné složení, po kterém je pokožka jemná a svěží
  • kompatibilní s erotickými pomůckami a latexem
  • gel bez vůně a zápachu

Parametry:


Barva: růžová, transparentní
Materiál: vibrátor - 100% silikon, ABS plast
Rozměry: použitelná délka vibrátoru 6,7 cm, průměr 2,5 cm, použitelná délka stimulátoru 9,5 cm, průměr 3,2 cm, obsah gelu 150 ml
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ano
Pohon vibrátoru: Li-on baterie (vibrátor), 12V baterie (ovladač)
Lubrikace vibrátoru: doporučujeme lubrikanty na vodní bázi
Složení lubrikantu: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Parametry