ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor BLOOM The Violet Rabbit

Vibrátor BLOOM The Violet Rabbit

Vibrátor BLOOM The Violet Rabbit zaměřený na G bod a stimulaci klitorisu má 5 různých vibrací a pulzací. Jedním prstem nastavíte 5 rychlostí každé vibrace.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete komplexní potěšení? Rádi se necháte hýčkat tak, abyste se cítila jako v nebi? K tomu vám rádi pomůžeme. Vyzkoušejte tento elegantní vibrátor BLOOM The Violet Rabbit. Dokonalé sametově hebký povrch vyroben z jemného silikonu vás bude hladit přesně tak jak máte ráda. Ergonomické zakřivení flexibilního těla se zaměří na váš bod G a měkká část bude dráždit váš klitoris. Jeho tichý ale výkonný motor vás potěší svými 5 různými stupni vibrací a pulzací. Pro každou z nich si můžete nastavit z pěti intenzit rychlosti od té nejjemnější až po nejsilnější. Tu měníte unikátní dotykovou swipe technologií. Jako další vás jistě nadchne jeho chytrá funkce paměti, kdy po vypnutí a následném dalším zapnutí nezačne od začátku dle přednastaveného programu, ale přesně naváže tam, kde jste skončili. Je odolný proti stříkající vodě, takže se můžete nechat rozmazlovat i ve sprše a dobijete ho snadno pomocí přiloženého USB kabelu, který zastrčíte do naznačeného místa ve spodní části. Protože se jedná o vibrátor, který laská vaše smysly, v krásné dárkové krabičce naleznete také šátek na oči pro podporu vnímání úžasných vibrací. Sametový pytlíček se postará o bezpečné uložení a v návodu najdete tipy pro správné použití, čistění a údržbu vibrátoru.
Jednoduché ovládání pomocí tlačítka na těle vibrátoru zvládne každá. Podržte tlačítko po dobu 3 vteřin pro zapnutí a vypnutí. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. V zapnutém režimu se rozsvítí LED indikátor. Přejížděním prstem po vyznačeném reliéfu zleva doprava nebo naopak měníte rychlost vibrací.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor BLOOM The Violet Rabbit:

  • moderní vibrátor luxusního designu
  • funkce swipe dotykově mění rychlost vibrací
  • voděodolný proti stříkající vodě
  • kvalitní hebký silikonový materiál
  • silný a diskrétní motor nabízí 5 různých vibračních a pulzačních režimů
  • paměť vibrátoru začne tam, kde jste přestali
  • flexibilní tělo zaměřené na G bod a klitoris
  • jednoduché ovládání
  • je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tyrkysová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,5 cm, použitelná délka 11 cm, průměr 3,5 cm, délka výstupku 5 cm, průměr 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry