Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor CalExotics Hidden Pleasures black

Vibrátor CalExotics Hidden Pleasures black

Diskrétní voděodolný vibrátor CalExotics Hidden Pleasures black s 10 vibračními a pulzačními režimy. Má funkci paměti a se svou velikostí bude kdykoliv po ruce.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Patříte k těm, které si nerady odepřou potěšení, když dostanou chuť? Pokud rády cestujete a nebo jen sedíte v kanceláři, věrným společníkem, který vás nikdy nezklame se stane tento vibrátor CalExotics Hidden Pleasures v tajemně černé barvě. Svým vzhledem připomíná propisovací pero, takže i kdyby se stalo něco nepředvídatelného, nikdo si nevšimne, že vás zrovna vyrušil. Být připraven znamená nebýt překvapen, proto se tento diskrétní vzhled postará o vaše soukromí. Na pracovním stole, v kabelce nebo v peněžence bude opravdu nenápadný. Je vyroben z odolného ABS plastu, který má kovovou povrchovou úpravu, takže skvěle přenáší jeho 10 silných vibračních a pulzačních režimů, o které se zasadí jeho výkonný a tichý motor. Disponuje také funkcí paměti, které po vypnutí a následném zapnutí začne přesně tam, kde jste skončili. Pro snadné čištění a nebo také mokré radovánky ve sprše je odolný proti stříkající vodě. V balení je dodáván s USB kabelem a magnetickým stojánkem, ve kterém se nabíjí zhruba hodinku a dopřeje vám minimálně 45 minut vášnivých a vzrušujících okamžiků.
Nenechte se nachytat a vyzrajte nad svým okolím s tímto nenápadným malým šikulou. Kdekoliv a kdykoliv!

Jednoduché ovládání je dalším plusem tohoto skvělého malého ďábla. Vibrátor spustíte přidržením jeho tlačítka po dobu 3 vteřin. Dalšími krátkými stisky měníte jeho režimy. Vypnutí opět provedete přidržením tlačítka na 3 vteřiny.
V případě lubrikace můžete použít gely na vodní i silikonové bázi. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor CalExotics Hidden Pleasures black:

  • naprosto diskrétní vibrátor v podobě propisovacího pera
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • vhodný do jakékoliv kabelky
  • pevný kovový materiál skvěle přenáší vibrace
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • funkce paměti
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: ABS plast, kov
Rozměry: celková délka 11,8 cm, použitelná délka 9,5 cm, průměr 0,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry