Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor CalExotics IMPULSE Estim Petite G Wand blue

Vibrátor CalExotics IMPULSE Estim Petite G Wand blue

Silikonový voděodolný vibrátor CalExotics IMPULSE Estim Petite G Wand blue přináší potěšení formou klasických vibrací spojených s elektrostimulací.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vibrátor CalExotics IMPULSE Estim Petite G Wand blue od značky CALIFORNIA EXOTIC vám současně zprostředkuje jak vibrace, tak elektrickou stimulaci. Nevyžaduje žádný přídavný zdroj. Brní a pulzuje sám o sobě. Jeho hladké silikonové tělo vás dovede k nezapomenutelným orgasmům. Silikon je hypoalergenní a bezpečný pro tělo. Vibrátor disponuje 7 programy vibrací a pulzací a 5 stupni elektrostimulace, kterou ucítíte ze zlatých plosek, které jsou zároveň ozdobou tohoto modrého krasavce. Ovládání je jednoduché pomocí 3 tlačítek. Horní tlačítko je pro ovládání elektrostimulace, prostřední pro volbu vibračního programu a spodní pro zapnutí/vypnutí. Všechna tlačítka je nutné přidržet cca 3 vteřiny pro zapnutí a vypnutí. Estim Petite G Wand nabijete pomocí přiloženého USB kabelu během zhruba 1 hodiny, poté jej můžete využívat přibližně 55 - 80 minut v závislosti na zvoleném režimu vibrací nebo elektrostimulace.
Je voděodolný, nicméně jej nepoužívejte v souvislosti s vodou, pokud budete mít zapojen režim elektrostimulace! Lubrikovat jej určitě můžete, ale jen gely na vodní bázi. Před a po každém použití mu dopřejte hygienu pomocí čističe erotických hraček.
Díky krásné dárkové krabičce bude vibrátor jistě skvělým překvapením.
Další produkty značky CALIFORNIA EXOTIC najdete zde.

E-Stim: Vybírat můžete mezi 5 různými úrovněmi intenzity. Vodivé plosky jsou ve špičce vibrátoru ze dvou stran a jsou vyrobeny ze slitiny zinku a hliníku, který přenáší elektro-impulsy a účinně tak přispívá k posílení pánevních svalů, které jsou zodpovědné za vzrušení a vyvrcholení.

Trénink pánevního dna: Technologie elektro-stimulace využívá elektrické pulzy, které automaticky posilují a tónují svaly pánevního dna zodpovědné za intenzivní orgasmus. Strategicky umístěné elektro-stimulační plochy ze slitiny zinku jemně pulzují, aby zesílily prožitek ze stimulace.

Proč si vybrat vibrátor CalExotics IMPULSE Estim Petite G Wand blue:

  • vibrátor a eletrostimulace v jednom
  • tichý motorek pro intenzivní silnou stimulaci
  • 7 vibračních programů
  • 5 stupňů intenzity elektra
  • hypoalergenní materiál
  • voděodolný
  • nabíjecí Li-on baterie s dlouhou životností
  • dárkové balení

Parametry:


Barva: modrá, zlatá
Materiál: silikon (vibrátor), slitina zinku a hliníku (elektro plosky)
Rozměry: celková délka vibrátoru 18 cm, použitelná délka 13 cm, průměr 3 - 3,6 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano (ne při zapnuté elektrostimulaci)
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: pouze lubrikační gely na bázi vody
Upozornění: Nepoužívejte v oblasti srdce a hlavy, vyhněte se také oblasti krku, svalové stahy mohou způsobit udušení. Osoby s elektro nebo kovovými implantáty, včetně osob s nemocemi srdce by neměly elektro pomůcky používat bez konzultace s lékařem. Nepoužívejte v těhotenství. Nepoužívejte v blízkosti hořlavých materiálů. Používejte pouze na nepoškozenou pokožku. Držte mimo dosah dětí. Používejte pouze originální příslušenství.

Parametry
Parametry:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm